MUŠKARCI U HOROSKOPU

MUŠKARAC OVAN

Ako zakažete sastanak sa muškarcem Ovnom, nikad ne znate gde ćete završiti, ali gde god da to bude, verujte da će biti uzbudljivo. Ne pridržava se nikakvih pravila ni propisa. Ako mu se nešto prohte, i zvuči izazovno, nije mu važno da li je to pun autobus, auto ili krov od auta. Što luđe to bolje. Jako je ljubomoran, i ne želi da deli svoju partnerku ni sa kim. On sam nije veran, ali od svoje partnerke to itekako očekuje. Ljubomoran je na sve oko sebe… od prijatelja do majstora za televizor. Ako očekujete nešto više od njega na planu braka, bolje odustanite. On nije za miran porodični život. Ipak na svu energiju i snagu, i glamur, u njemu se krije dečak, kome je potreban neko da ga čuva.

Nemojte nikad da koketirate sa njim ako nemate nameru da idete do kraja. To će ga jako razljutiti. Njegova čula uživaju u šokantnom i zabranjenom, i sva gušenja smatra grehom sputavanjem želja. Ako nešto predložite pristaće, ali će uvek ići još malo dalje. Za njega ništa nije zabranjeno, zato što nikad ne razmišlja o posledicama. Mars ne misli on srlja.

OPŠTE KARAKTERISTIKE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA-najbolji opis vašeg znaka ikada

Kada je seks u pitanju, čak i kad ima kondom pri ruci neće ga upotrebiti i voli da potčinjava. Neartikulisano troši energiju, i kad dođe u neke srednje godine, i shvati da i petlu vreme ide, to jako teško podnosi, i to doživljava kao težak udarac. Tada se sav da u flertove, bira partnerke mlađe od sebe, a ako mu i to ne uspe onda je to čist slom.
Ako vam treba baš Ovan, tražite ga na sportskim terenima, i na svim mestima gde vlada uzbuđenje, i videćete ga obično u ulozi vođe. Ako idete na sastanak ni slučajno nemojte kasniti. Mrzi čekanje. Spada u one koji baš vole da mu prstima prođete kroz kosu. On jednostavno samo hoće da je svugde prvi.

Biti prijatelj sa Ovnom znači biti spreman na sve, i imati ga za prijatelja je jako dobro, jer će vam stati u zaštitu uvek. Najviše mu leže Lavovi i Strelci, ali ne voli Škorpije, Rakove i Jarčeve. Ako ste imuni na uvrede i potcenjivanje, možete mu biti dobar prijatelj. I ako mu znate oprostiti. Učinjenu uslugu verujte, zna da vrati. Uvek želi odobravanje, a dodvorava se preciznim radom i poslušnošću.

MUŠKARAC BIK

Često ima problema sa težinom jer je gurman i on ne jede zbog gladi, i ne pije jer je žedan, već iz čistog zadovoljstva. Razuzdan je i boem, ali uvek nekako stvaran čovek, u stvarnom svetu. Ima vrlo zdrav razum. Siguran je u sebe, i zato ne mora da se dokazuje. Sa njim se nikad ne pretvarajte da ste ono što niste. Od novca ga niko ne može odvojiti, osim on sam sebe, ali zato vrlo razumno troši, i od njega sigurno možete dobiti skup poklon i to najpre nešto za oko vrata. Prepreke ga čine još stabilnijim i istrajnijim.

Ova 3 horoskopska znaka poseduju neverovatnu INTUICIJU – jedan od njih čita vas kao otvorenu knjigu

Šta god da radi, ne treba ga provocirati. Jako se teško razbesni, ali ako se to desi, onda nije običan bik, već razjareni. Nisu baš skloni intelektualnom zamaranju. Muškarac Bik je veoma ljubomoran, jer voli da čuva svoje. Voli da se osigura pa često i preteruje. Ako raskine vezu hoće da ostane prijatelj. Tolerantan je samo za one za koje nije emotivno vezan. Uglavnom je okrenut sebi, i bori se za svoj cilj. Senzitivan je i razume osećanja partnera ali mu nedostaje spontanosti.

Nije naročito maštovit, ali što se izdržljivosti tiče, nema konkurencije. Muškarca Bika ćete uvek prepoznati po dubokom glasu, koji deluje umirujuće. Nije preke naravi i ne demonstrira silu. Kada želite da raskinete sa Bikom dovoljno je da ne slušate ono šta govori, i insistirajte da bude sve po vašem. Budite verbalno grubi, i što više flertujte i biće više nego dovoljno

 

MUŠKARAC BLIZANAC

Taman kad vas uvere da vas vole, i vi to pomislite, oni vas uvere da su ravnodušni. Uvek je u pokretu od jedne do druge ljubavi, i lete sa mesta na mesto. Nemiran, nervozan, i teško se smiruje. Šta god da ima, traži nešto drugo, a kad to drugo dobije, brzo se zasiti i nikad ne nađe zadovoljstvo. Valjda zbog toga ništa duboko ni ne doživljava. Isuviše je površan i nepredvidiv, kako za druge, tako i za sebe. Na rečima je vrlo jak, pa ako vi niste, bolje odustanite. Pogotovo od polemike. Sve što je igra i zabava, prihvata oberučke i u svako doba. Obožava putovanja i voli da vidi ono što još niko nije. Ume naporno da radi, ali jako kratko.

Zašto su muškarci zainteresovani za oružje?

Fizičke poslove će izbegavati koliko god je to moguće, jer sebe smatra intelektualcem. Odlučivanje, i donošenje odluke mu je veliki problem. I nije im lako kad imaju hiljadu ideja, kako da se odluče samo za jednu. Da uštede novac ne mogu, jer im on jednostavno klizi iz ruku. Neverovatno je, ali on sigurnost nalazi u nesigurnosti. Tu se najbolje snalazi. Žene mu nisu nešto preterano bitno u životu, i može ih imati puno, ali samo iz znatiželje. Tek da se prihvati izazov, i proba nešto novo. Nije strastven uopšte.

Više uživa u ideji nego u samom odnosu. Non stop nešto priča, i njemu je uživanje da glasom, i rečima animira one oko njega. Oni su sigurno od onih koji mogu preko telefona da vode ljubav. Reči i mašta su presudni, tako da mu fizički kontakt nekad nije uopšte potreban. I danju i noću voli da su svetla upaljena, i voli ogledala kao i žene. Egoista je, i nije od mačo tipova, ali ima prelaznu ocenu. Šake, ruke i ramena mogu da mu se svrstaju u erogene zone. Čezne za lakim senzacijama, i bez toga nama uzbuđenja. Za kuću se ne da vezati, ali je kao partner za kuću jako dobar. Voli da troši na kuću. Naivan je, i treba partnera sa jačim principima.

Kakava je vaša KARMA – horoskopski znakovi u dvanaestoj kući

Nema ni zavist, ni ljubomore, a neverstvo zamaže pričom. Savršen je novinar, jer brzo prikuplja informacije, uvek je na pravom mestu u pravo vreme, snalažljiv, sa neverovatnom željom za novim. Kada se tome doda neverovatna veština pisanja – savršeno. Dobri su recimo advokati ali i trgovci – pa još sa Neptunom u dobrom odnosu u natalnoj karti –  sa pićem – ili sa Plutonom pisci detektivskih priča – sa Venerom ljubavnih romana a sa Uranom, to su vrsni astrolozi i astronomi..

 

MUŠKARAC RAK

Idealista i sanjar, i neumoren sentimentalista. Spolja gledano može izgledati nestalan, ali je to samo jedna njegova faza, koju samo ponekad pokazuje. I on je vrlo podložan cikličnim promenama Meseca, pa ga posle euforije često možete sresti onako nadurenog, pa i neprijateljski raspoloženog. I kada ga dobro upoznate, uvek će vas izluđivati njegove česte promene raspoloženja. Ako mu to prigovorite, ili mu se suprotstavite, lako plane, a zna da bude i nasilan. Mada je u osnovi galantan, i ima zaštitničku prirodu.

Kada osvoji devojku, vrlo brzo postaje posesivan, i to naglašeno. Ako ne kontroliše to, partnerka će imati osećaj da je guši, i brzo će otići. A on se tada, umesto da nešto promeni uvlači u svoju ljušturu. Voli da uživa u lepoj hrani i piću, ali ne posvećuje preteranu pažnju garderobi. Nemojte se iznenaditi ako na sastanak dođe u nekim starim i pohabanim stvarima. Saosećajan je pa je idealan za one koji koje vole da ih muškarac sluša. Jako se vezuje za sve oko sebe, i teško menja navike. Opire se svakoj promeni, jer ga to jako plaši. Voli ono što je sigurno, ustaljeno, i tradicionalno. I gotovo nikada ne rizikuje.

Razlika između bogatih i siromašnih

Privržen je sećanjima, i čuva uspomene. Pati za prošlim vremenima, i grčevito se drži prošlosti. Odan je, i od svog partnera očekuje isto. Ljubav preozbiljno shvata, a to mu je mana. Ne voli preterano da skita, i najzadovoljniji je u kući. Žene koje traže avanturu, neće se baš usrećiti sa njim, jer on voli duge veze koje liče na brak. Nesiguran je, i uvek mu treba ohrabrenje, mada kada je ljubav u pitanju nema razloga za to. Ponekad voli da izigrava učitelja, a žena to treba da prihvati kao da prvi put čuje. Postepeno vodi, korak po korak, i nemojte ga prekidati, on jeste strpljiv, ali i agresivan.

Morate mu pokazati šta prema njemu osećate, jer ako sa suprotne strane ne oseti emocije, polako će se razočaran, i uplašen opet povući u svoju ljušturu. U samoj intimi gledaće da zadovolji sve vaše potrebe. Problemi koje on ima u ljubavi nastaju uvek zbog preterane vezanosti za majku, jer nju mahom više sluša nego ženu. Kao roditelj pružiće deci sve što je potrebno za život. Ako stekne poverenje u vas, postaćete član njegove porodice. Prijateljstvo doživljava duboko, i gotovo će vas svojatati. Sa njim nemojte ulaziti u sukob za vreme punog Meseca, jer je tada izuzetno razdražljiv. Uglavnom je osoba na koju u svakom momentu možete da računate. Sazdan je od emocija, pa budite u stvari srećni što ga imate pored sebe.

 

MUŠKARAC  LAV

Uvek očekuje da bude primećen, i zapažen gde god se pojavi. Uvek je svestan da je privlačan. Drugi muškarci, ma kom znaku pripadali mu obično zavide, jer mu je sve podređeno. A pogotovo žene. Uživa u svakom takmičenju, jer je to jedan od načina da se istakne. I poraz uvek pretvara u pobedu, i ide do toga da bude gotovo veličanstven i u porazu, da baci u senku i pobednika. Otvoreni su, širokogrudi i darežljivi. Najbolje se osećaju kad su okruženi luksuzom, ali nisu sebični. Ume da bude lenj ponekad, izbegavajući da se upusti u borbu, ali ako do nje dođe biće to za pamćenje.

Voli divljenje, rizik i kocku u svim životnim situacijama. Smatra da mu je suđeno da dobija, i da je svet stvoren zbog njega, a on treba samo da dođe i pokupi svoje sledovanje. U društvu je omiljen zato što je darežljiv, a kod žena to zna da podigne cenu. Pouzdan je i uliva sigurnost. Jedino nekad, ta velika samouverenost zna da bude odbojna. Laskanje mu nikad ne smeta, jer ni ne prevazilazi njegovo mišljenje o sebi. Na poslu nije naročito vredan, ali to ume savršeno da prikrije, i da izgleda kao da se lomi od posla ustvari.

13 znakova da ste nezaboravna žena

Lako krivicu prenosi na svoje saradnike, jer ne brine puno o tuđim osećanjima. Za šou biznis je izuzetno dobar. Površan i bleštav efekat ga zadovoljava. Voli sjaj reflektora, i pozornice, kao i aplauze. Zato su Lavovi često, glumci, ili zabavljači, političari… Kada stvari ne idu po njegovom, postaje jako besan. Savete i kritiku drugih jako teško prihvata, i vrlo je opasno provocirati ga. Sreća je što nije sklon tugovanju i depresiji, pa ga to kratko drži. Uvek je zaljubljen, doduše prvo u sebe, pa onda u druge.

Društvo žene obožava, i nudi brak prilično lako, kada nekog odredi za kraljicu. Mada, u suštini ne ceni puno žene, i ne rangira ih visoko. Lakog je morala. Njemu je žena potrebna kao što je potrebna hrana ili voda. Obično misli da žene sa nestrpljenjem čekaju da on bude sa njima, i da ga jedva čekaju, a to često ne bude baš tako. U svakom slučaju on gleda da usreći partnerku, jer pošto poto mora da ima osećaj da je on gospodar. Svoju decu će naučiti kako da postignu uspeh u životu. Puno će im pažnje posvetiti, a posebno kada je učenje u pitanju, i ubediće ih da je znanje moć. Geslo je – ništa osrednje – I užasno je uporan.

Zubi mogu otkriti nekadašnje stresove poput menopauze i zatvora

Disciplina je posebno naglašena. Od dece još traži da se njegova reč poštuje, i da mu se ne prigovara. Bez obzira na sve ove karakteristike, i deca ga vole jer… pa darežljiv je. Prijateljstvo mu je vrlo bitno, i nikad neće raditi iza leđa. Nemaju ni trunke dvoličnosti, i u njih možete imati neograničeno poverenje. I ne zaboravlja prijatelje ma koliko visoko dospeo u životu.

 

MUŠKARAC DEVICA

On se ističe na intelektualnom planu, i uglavno se zanima za biznis i sticanje bogatstva. Prijatelje i ljubavnice vrlo pažljivo bira, i vrlo retko greši. Ako mu se to i dogodi slučajno, grešku nikad ne ponavlja. Pošto voli da ispituje tuđi karakter uvek ostavlja utisak kao da samo traži mane, ali nije tako. Teško ćete videti da on nekoga hvali. Možda sebe jedino. I stvarne autoritete. Manje više stalno je nervozan, i zahteva potpunu tišinu a to zna da nervira druge. Voli uredan i zdrav život, i o svom zdravlju brine više nego iko u zodijaku.

Koliko svi ostali zanemaruju zdravlje, toliko on brine. I često im je posao usko vezan za medicinu. A ono što treba da znaju je, da će se najbrže izlečiti pozitivnim stavom. Pažljiv je, ljubazan i sistematičan, sa naglašenim osećajem za dužnost i odgovornost. Ono što njima zameraju je uglavnom sitničavost, ali nije sebičan kao što se misli. Jednostavno je takav, i možete se osloniti na njega ako vam takav temperament odgovara. Nikad ne nosi odeću po poslednjoj modi, ali gleda da izgleda tako.

Paradoks vezivanja: Što je neko gori prema meni, teže ga ostavljam!

Ne spada u one velikodušne, ali voli da plati, i to toliko koliko nešto stvarno vredi. Nikad ništa ne preplaćuje. Njegova snaga dolazi iz duha. I veoma su inteligentni. Snaga Merkura. Humor je kod njih veoma naglašen. Žene mu bude radoznalost, i sa njima voli da eksperimentiše. Sve šta mu padne na pamet. Ne voli da juri žene, jer mu više odgovara da one jure njega. I nikad ne sagori potpuno. Ume često da se prema ženi ponaša kao otac, ali to je više zbog zaštitničke prirode. Bilo kako bilo, od njega ćete teško dobiti romantiku. Za to je potrebna spontanost, koju on nalazi, ali ako je sam osmisli.

A nisu preterano maštoviti. Oni su pre sinonim za logiku, realnost i bistrinu misli. Ili led koji gori. Pre nego što se odluči za brak sve do detalja proanalizira. Šta on time dobija. Nijednu odluku neće doneti dok situaciju ne sagleda iz svih uglova, pa makar mu trebalo pola života za to. Za uzvrat nudi pouzdanost i vernost, koju nikad ni slučajno nemojte izneveriti. Najveći broj neženja je rođeno u ovom znaku. Sa njim nemojte očekivati lud provod i velika uzbuđenja. To nije njegov način života. Radije će ostati u kući i čitati nešto. Sam osmišljava svoje provode. U ljubavi ume biti nekako stidljiv, i da čeka da partnerka učini prvi korak. Obično uz posrednika dolaze do partnera, ili na poslu. Ako krenete na sastanak sa njim ne kasnite ni slučajno, i ni malo. Nikad vas neće dodirivati nogom ispod stola, ili grliti na javnom mestu.

Vi učite ljude kako da se ponašaju prema vama

Kod njega nema burnih izliva strasti, jer sve prethodno isplanira. Vrlo dobro poznaje žensku anatomiju, a to zna i veoma vešto da iskoristi. Vole da putuju, i stignu na sva zanimljiva mesta do kojih mogu da dođu. Možete da ne poslušate muškarca Devicu, ali morate da ga saslušate. Ako to ne uradite postaćete vrlo brzo tuđi i daleki. Bolje je uzdržati se malo i saslušati, a možda i poslušati, da bi kasnije uživali privilegije dobrote koju on ima. Devica onda ne ostavlja ljude nikad. Bilo kakvo pravljenje nereda tretiraju kao napad na njihovu ličnost. I ne unosite mu pometnju u red koji on napravi, ili nered. Svejedno.

 

MUSKARAC VAGA

Teži za harmonijom, i da sve oko njega bude u savršenom redu. Gori su od pripadnika znaka Device. Intelekt mu je jako naglašen, a to traži i od onog ko je sa njim. Uvek je ljubazan, i ima osećaj za pravdu. Pravi je taktičar i diplomata, i u osnovi osećajan i miroljubiv. Na poslu funkcioniše bez sukoba, i uvek je on taj koji miri sukobljene strane. Ume da smiri napetosti i izgladi teškoće. On voli da sve bude po njegovom, ali ne postiže to na direktan način. Ženama neće praviti scene, ali nemojte misliti da je naivan. Tačno zna kada će, i šta uraditi. Jedini problem mu pravi neodlučnost. I kad se nešto sasvim jasno vidi, on nije siguran. Mada, koliko su u nekim situacijama neodlučni toliko svojom vagom savršeno odmere one koji su im u blizini.

U proceni gotovo nikad ne greše. Možda tek poneki previd. Ipak sve mora da bude savršano, jer i najmanji nesklad i evo sumnje i kolebanja. U tim momentima mu samo treba dati podršku, i staviti do znanja da je voljen i jak. Muškarci Vage vole druženje, i imaju neverovatnu potrebu da vreme provode družeći se. Jedino ako osete da ih neko zloupotrebljava reaguju odmah. Izuzetno su osetljivi na kritiku, bez obzira da li su je zaslužili ili ne. Ako ste primorani da im nešto kažete, a stalo vam je do njega, budite jako taktični. On uvek očekuje ljubav i pažnju, i zna bti jako ljubomoran ako ga zapostavite.

Ako ste rođeni kao empata, onda će vaš život biti drugačiji od života drugih. Ovo je komplikovano. I vrlo često – boli …

Neće vam praviti bučne scene, ali će vam staviti do znanja šta da neradite. Imaju odličan smisao za humor i vrlo su šarmantni. Kad pravi atmosferu, priguši svetla. Ako od njega nešto želite, samo ga bombardujte komplimentima. Neće nikad povrediti osećanja svoje partnerke, pa nekad bude i žrtva, onih nemilosrdnih žena. Vrlo lako se zaljubljuje, i teško se izvlači ako nije onako kako je očekivao. Skloniji je braku nego vezama. Ali uvek gleda, da ne izgubi nezavisnost. Mora da ima deo prostora koji je samo njegov, da mu je dozvoljeno da radi šta hoće, i da nikad ne prestanu da izlaze sa starim društvom. Od partnerke uvek očekuje da mu pomogne da se opusti. Voli žene sa dugom kosom, i one koje vode računa o oblačenju.

Nije sposoban da duboko doživi emotivni odnos. Sve se svodi na površnost i estetiku. Samim tim nije ni veran, jer je za to potrebno nešto dublje, a to nije karakteristika ovog znaka. Često ima istovremeno više veza, i u tome savršeno dobro balansira. Najveći broj žigola je rođeno u ovom znaku. Obožava da flertuje, a i da suoči svoje obožavateljke. Voli svetlo, i nikad ne sedajte u njihovu fotelju, i ne dirajte knjigu koju čitaju. Kao roditelj usmerava decu ka obrazovanju, uči ih savršenom redu. Pravi prijateljski odnos sa decom, i jedini je problem ako ima dete u znaku Ovna recimo.

 

MUŠKARAC ŠKORPIJA

On je emotivan i magnetičan, i ne zanimaju ga stereotipi. Ne možete ga zamisliti priviknutog na rutinu. Njime vladaju želja i žudnja, i uradiće sve da bi je zadovoljio, bez razmišljanja o posledicama. Obuzdavanje mu nije baš jača strana, pa zato ne pokušavajte samo da flertujete, jer kod njega to ne prolazi. Prolaze samo konkretna dešavanja. Takvim stavom zna i da uplaši suprotni pol. Naglašena osobina im je ekstremnost, pa idu iz krajnosti u krajnost tako da nikad ne znate koga ćete zakačiti. Uzbuđenje svakako. Vrlo je temperamentan i osvetoljubiv, i nikad ne oprašta uvrede.

Zašto ste stalno umorni

Za njega je strast jedini zakon, a otuda i ljubomora kao osnovna karakteristika. Pojačana posesivnošću. Kao prijatelj je odan, ali kao neprijatelj izuzetno opasan. I vrlo lako u njihovim očima postanete neprijatelj. Zato pažljivo sa njima. Nad ženama je uvek dominantan jer želi da se oseća kao gospodar. Ne postoji ništa što je za njega zabranjeno, i ima energije za petoro. Nikad se ne odmara. Nije naročito prefinjen, ali ni ne brine puno zbog tog. On je zastupnik teorije da žene podsvesno traže napasnika, koji im pričinjava zadovoljstvo.

Voli povišeni nivo adrenalina u krvi jer se tada oseća živim. Ako vam ukaže poverenje, znajte da o vama ima izuzetno dobro mišljenje. Nema mnogo prijatelja jer dosta njih ne može da ispuni njegove standarde. Njega možete u pola noći probuditi i zamoliti za pomoć, on neće odbiti. U opasnosti nikad neće pobeći, i nikad vas neće ostaviti na cedilu, taman rizikovao život. Ali ako ga izneverite, spreman je na takvu osvetu kakvu teško možete zamisliti i u najstrašnijim snovima. I neće to uraditi odmah, nego će čekati da zaboravite. Ali milosti nema. Ako jednom izgubi poverenje, više ga nikad nemožete steći.

Kako vas opisuje vaš HOROSKOPSKI znak

Možete pokušavati do kraja života ne vredi. Možda vremenom i prihvati pomirenje, ali nikad više nije opušten. Ipak nije on bez osećaja, samo što svoj svet krije u sebi, jer jedino tako drži kontrolu nad dešavanjima oko sebe. Nikada se ne savetuje nisakim, i sve odluke donosi sam. Svaku vašu želju će pogoditi i nema potrebe da mu pričate. Tip je muškarca koji se hladi onog momenta kad osvoji, zato mu ne dajte nikad povoda da pomisli da vas je potpuno osvojio.

Nikad ne zaboravlja prave prijatelje ako je u poziciji autoriteta ili stekne izvestan važan položaj u društvu. Čak ih postavlja pored sebe. Kao roditelj je posesivan, i zna sav bes izliti na dete bez ikakvog povoda. Ali to ne znači da ih on ne voli i to jako, i sve je u cilju izvođenja deteta na pravi put. Od malena će ih učiti da uspevaju samo hrabri.

 

MUŠKARAC STRELAC

Ako ste željni avanture, muškarac Strelac je pravi izazov, bez obzira što ima koncepciju ljubavi kao zakonitosti reda među ljudima. Galantan je ljubavnik i koliko zna o fudbalu, a zna dosta, toliko zna i o seksu. Nema dlake na jeziku i to ga ne retko nešto skuplje košta, ali on ne želi da se sputava ili ograničava. Ljubav je za njega veliki izazov, ali ne želi javne demonstracije, jer ne želi da niko vidi onu njegovu romantičnu stranu. Traži ženu koja će shvatiti njegove ideale, i nije mu važno da li je nešto zvanično ili ne. Suština je najbitnija.

Potpis mu ništa ne znači. I žena ne sme da ga razuverava ni kada nije u pravu. Ali ako zna da je u pravu ne postoji taj upliv sa strane koji će ga odvratiti od toga, čak neće dozvoliti da neko ima i svoje mišljenje o nečemu. Po muškarcu Strelcu ljubav je osećanje koje ne mora da se ozvaničava. I nisu skloni da ispituju nedostatke na osobi suprotnog pola. Ona mora dok je pored njega biti vesela i raspoložena. U suštini su retko spremni da dublje uđu u odnos što je čest uzrok besa i svađe.

Kako prepoznati nekoga sa prikrivenim NARCIZMOM

Ali ako vas muškarac Strelac počne kritikovati znajte da je sa vama postao blizak. Istinu će vam sasuti uvek i to direktno u lice pa taman to bilo i na njegovu štetu ali nemaju nameru nikom i nikad da kvare raspoloženje. Jednostavno mu takt ponekad nije jača strana pa se nemojte ljutiti na njega ako mu nešto izleti jer su u suštini dobronamerni. Obzirom da Jupiter vlada ovim znakom, a on sve što radi, radi na veliko, tako su i muškarci Strelčevi skloni prekomernom uživanju, ali su uvek vedri i veseli bez obzira na ipak žestoku narav. Znak su volje i uvek dobiju ono šta žele.

Muškarac Strelac je sklon, kada je žena u pitanju, da napravi takvu atmosferu prema njoj da će steći utisak da je baš on ljubav njenog života. Ali ne zavaravajte se previše. Takav je sa svakom. Kad vidi lepu ženu ne treba mu mnogo da joj priđe i za vrlo kratko vreme će imati bar njen broj telefona. Pristojan je i neusiljen što uvek prolazi. Optimizam nikad ne umire kod njih taman doživljavao neuspeh za neuspehom. A ono šta najviše vole je da putuju, i tada se najbolje osećaju. Seks sa njim nije neko nezaboravno iskustvo i mnogo mu je bitniji kvantitet. Ne trudi se posebno ili nikako, da ostavi neizbrisiv utisak.

Za njega pravo uzbuđenje ne leži u samom seksu već u svemu onom što mu prethodi. Paralelne veze su IN za njega ali ne zna dobro da laže. Nije sklon prevarama i špijuniranju u braku, ali ih i ne isključuje i prećuti ako druga strana to uradi držeći tako moralnu premoć u svojim rukama. Uzajamno poverenje je u suštini za njega najvažnija stvar u životu. I bez obzira na neke visoko moralne stavove često ima bra dva braka.

 

MUŠKARAC JARAC

Voli da nameće svoju volju, da komanduje, da pridikuje i ako ga krene sručiće se na vas i neće prestajati da vam deli pouke. Mahom bez osećanja za romantiku, uvek hladan i odmeren. Vrlo je konstruktivan realista, koji malo pažnje pridaje erotskim igrama a više ekonomiji. Mada ima u svom biću skrivenu potrebu za strašću, pa za ženu traži majku, a heteru za ljubav. Jarac je jedan od najupornijih znakova pa ga odbijanje mnogo ne uznemirava. On ne prihvata ne kao odgovor i mogućnost i ako ste rešeni da ne pristanete na odnos sa njim morate imati jaču volju od njega. Ali iskreno, zašto biste ga i odbijali. Kada je neko toliko uporan, sigurno je da ima dobar razlog za to.

Padate li na kučke i barabe?

Pri prvom susretu je obično vrlo napadan i u startu traži od partnerke da mu se pokori, jer živi u ubeđenju da je svaka žena bludnica koja se krije iza lažnog morala a da je njgova uloga da baš to iz nje izvuče. Mnoge ga žene smatraju muškim šovinistom. Voli dosta mlađe partnerke, jer ga uzbuđuje naivnost i neiskustvo, bespomoćnost a preterane uvertire ga strašno nerviraju i to je za njega gubljenje vremena. Čudo za Jarca da nema vremena. Ali ono što mu treba je da shvati valjan i realan razlog zbog čega ne treba da žuri i tada pokazuje beskrajno strpljenje. Tada će čekati sve dok se druga strana sama ne odluči.

Traži iskrenost, ma kakva da je situacija. Neverstvo mu se gadi, mada zna trpiti ali i na vreme zrelo i neodgodivo preseći tok stvari ako ne ide kako treba. Vrlo lako prozre glumu koja je nepotrebna i to je nešto što najmanje voli da vidi. Ono šta mu je najvažnije je da bude siguran da se stvarno sviđa osobi sa kojom je u vezi. A nikad nije dovoljno siguran i uvek će vas više puta na dan pitati da li ga volite i sl. Ako ga valjano ubedite u to, biće vam beskrajno veran i odan. Poštuje porodicu, strog je otac, čestit je, i tradicionalista, ali poneka avantura mu nije strana. Kao roditelj teško se prepušta izlivima ljubavi ali bi to voleo da može. Pretežno je kućni tip, koji sedi i ćutke čita novine, na zabave ne ide sam mada ni ne luduje za njima.

Govor tela – istine i zablude

Više voli intimnija druženja u poznatom društvu. To ne znači da je sa njim život dosadan, ali strastvene žene, ili one koje vole avanturu i uzbuđenja nebi trebalo da biraju ovakvog partnera. Ali treba da znaju da što je stariji sve je bolji i vatreniji. Od partnerke očekuje da bude odlična ljubavnica, domaćica i odan prijatelj kao i pouzdana majka. Za uzvrat on se okreće karijeri, obezbeđuje novac, pažljiv je i vrlo oprezan. Savršeno zna koje su mu obaveze i neće ih izbegavati. Mada je proračunat i uvek će gledati da da što manje. Ključ njegovog uspeha je upornost, i šta god da izabere, sporo ali sigurno stiže do vrha. I uglavnom je za klasične i oprobane stvari. Prostor oko njega mora biti udoban, krevet mekan, svetla prigušena a muzika klasična. Ne govorite mu šta treba da radi, jer mu to vređa ego. Vrlo brzo i bez toga on shvati šta vam treba i odgovara.

Isuviše su usmereni na sebe i na svoja zadovoljstva pa mu se dešava da potpuno isključi svaku obzirnost prema partnerki. Jarac ima malo prijatelja ali one koji ga okružiju izuzetno ceni. Kao prijatelj morate znati da ćutite, i da se oduševljavate njegovim idejama. Ali ako želite prijatelja za ceo život on je pravi. Ima ustaljena mesta na koja izlazi, svoj sto u kafani i ne voli da eksperimentiše. Tajne koje mu poverite neće nikada odati i otkriti čak i ako se posvađate sa njim, i neće to iskoristiti protiv vas. U dubini duše, on čezne da nekom pokloni svoja osećanja ali ga je strah od toga. Budite iskreni sa njim i imaćete savršenog prijatelja.

 

MUŠKARAC VODOLIJA

Muškarac Vodolija može biti čudak i usamljenik, ali je obično vrlo iskren, otvoren i druželjubiv, i ako je uključen u život drugih, to je za njega prava sreća, i mahom zbog toga i ima mnogo prijatelja. Vrlo je intuitivan i inteligentan, radoznao, i uvek spreman da pomogne, ali uvek čeka da ona druga strana napravi prvi korak, ali to niukom slučaju ne znači da je nezainteresovan. Slobodno mu priđite i pitajte prvi, ili zatražite neki savet. Muškarac Vodolija vas prvo mora upoznati kao osobu, i intelektualno ga morate privući, pre nego što strast preuzme kontrolu nad razumom. Ali ako ste ga intelektualno privukli, samo je pitanje vremena kada će se ostvariti i veza.

Najprgaviji su u horoskopu: Bolje se ne zamerate ovim znacima horoskopa jer vas čeka hladna osveta

Ne voli opterećenja i ograničenja, bilo koje vrste, i ne spada u preterano vredne. I ne voli da objašnjava svoje postupke. Od njega nemojte očekivati, niti tražiti da se prilagođava sitacijama jer to jednostavno nije u stanju. Kada je tradicija ili kada su običaji u pitanju ne spada u one koji to poštuju nešto posebno, jer smatra da sve to guši napredak. On stalno hoće napred. Tačnije, muškarac Vodolija uvek živi u sadašnjosti ili u budućnosti i ne obraća previše pažnju na prošlost. Insistira na slobodi i nezavisnosti, i ne može da se skrasi na jednom mestu. Uvek je u pokretu, kako mentalno tako i fizički i voli putovanja koja ga dižu iz učmalosti koju baš ne voli. Ako mu postane dosadno sa vama, okrenuće se i otići tamo gde ima više uzbuđenja i promena.

U ljubavi zna biti i suptilan i sa prilično dubokim emocijama kao i veoma maštovit, jer voli sve da proba, i da iskusi uvek novo i neobično. I da sam izmisli. Brak sa Vodolijom ne treba očekivati, i treba mu puno vremena da se na nešto tako ograničavajuće odluči. A ako vam nekim čudom i pođe za rukom da ga privolite na brak, tada se potrudite da se nijednog momenta ne oseti vezanim, jer ga jedino tako možete zadržati. Ali tek tada sa njim postaje zabavno. Kada je seks u pitanju, uživa u predigri, i to mu je najvažniji deo igre. Nekad se toliko zanese da gotovo zaboravi na sam čin ali i tu pokazuje sve kako bi uvek razbio jednoličnost. I užasno je istrajan. Ako vam nešto zazvuči ekstremno ili ekscentrično, i probali biste, a bojite se da će vas odbiti predložite sve vaše misli muškarcu Vodoliji. Kod njega sve prolazi.

 

MUŠKARCI  RIBE

Lako posežu za pićem. Strastven, ali vrlo nestabilan. Od njega sve možete očekivati. Baš kao na simbolu znaka, dve ribe plivaju u suprotnim smerovima. Često, taman odluči da uradi ovako, i onda u poslednjem trenutku uradi drugačije. Ali ipak, pun je razumevanja, i voli osećajne žene. A ženu idealizuje preko mere, te za njega kad je njegova, ona postaje bezgrešni anđeo. Ljubav voli da izrazi kroz neki vid umetnosti, i on spada u onu kategoriju koji sviraju pod prozorom kao Romeo, nikad ne dolazi bez cveća i često piše pisma i pesme onom u koga se zaljubi. Jedino što nije veran, i vrlo se lako zaljubljuje, i ne voli da se oženi jer ga stalno vuku izazovi i hteo bi eto sve da proba. Zove ga zabranjeno voće sa raznih grana.

Ne poštuje ni zakletve ni dogovore, i katkad veoma sklon lažima. Rasipnik koji će potrošiti ne razmišljajući puno. Za sutra će misliti sutra. Pa stoga ako volite da dobijate poklone, raspitajte se u kom je znaku rođen vaš potencijalni partner. Bitno mu je samo da je iznutra zadovoljan. Ako mu je do nečeg stalo žrtvovaće se do kraja, ali time rizikuje veliku tugu ako ne uspe. Lako se uvredi. Pošto je Neptun planeta tajni, veoma je sklon tajnim vezama i skrivenim sastancima i to sa udatim ili zauzetim ženama.

Panični napad – kad srce zalupa iz čista mira

Na moralne norme se ne obazire puno. Kao prijatelj, često bira one odbačene, kojima treba pomoć. Ako mu na lep način priđete zadobićete prijatelja. Jako veruju prijatelju i ako ih povredite dolazi do velikog razočarenja. Ima dva tipa prijatelja riba – pošteni i lažljivi – pa morate ipak praviti procenu. Često mešaju prijateljstvo i ljubav i tu nema jasnih granica, ali im se slobodno možete poveriti jer su Ribe znak ćutanja i tajni. A ako se iskreno vežu, kao prijatelj nema toga šta za vas neće uraditi.

Spadaju u neverovatnu vrstu koja druge može voleti više nego sebe. Ko ima roditelje u ovom znaku taj zna šta je roditeljska ljubav i toplina. Pre vas uvek znaju da vam treba pomoć, i uvek će vam prići i pomoći. Tačnije potpuno posvetiti. To može da škodi jer preterana pažnja postane opterećenje ali večno su brižni.

Izvor: Astrolog Milan Šašić

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments

[…] MUŠKARCI U HOROSKOPU […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x