Ova 3 horoskopska znaka poseduju neverovatnu INTUICIJU – jedan od njih čita vas kao otvorenu knjigu

Svako od nas povremeno ima sesto culo. Ali ova tri znaka zodijaka imaju prosto neverovatnu intuiciju …

Dakle, Škorpije i Ribe imaju najrazvijenije šesto čulo. Ovaj dar se takođe razvija kod Strelca, mada se manifestuje na malo drugačiji način.

OPŠTE KARAKTERISTIKE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA-najbolji opis vašeg znaka ikada

Ribe vole da sanjaju o određenim stvarima koje će se kasnije ostvariti ili ih upućuju na važne buduće događaje. I u stanju su lako prepoznati znakove nagoveštaja. Mnogi ljudi rođeni pod ovim znakom su izuzetno duhovne ličnosti. Unutrašnji mir je stvar koja im je od najvećeg značaja. A ako je ne pronađu, mogu krenuti putem poroka, pokušavajući da pobegnu od stvarnosti. Ali Riba će sigurno dostići prosvetljenje ako se ozbiljno posveti tom cilju. Njihov moto je „Osećam – znači da postojim“, dakle u radnjama rođenim pod znakom Riba obično se rukovode osećajima, to je njihova intuicija.

Interesantne činjenice o MILIONERIMA

Škorpije imaju sposobnost da bukvalno čitaju druge ljude. Oni oštro osećaju i duboko doživljavaju sve što se događa sa njima i oko njih, što im omogućava da pokažu čuda vidovitosti. Predstavnici ovog znaka suptilno opažaju vibracije koje potiču ili od osobe ili sa nekog događaja. Sposobnost predviđanja budućnosti je njihov hobi, ali često oni namerno ignorišu te znakove i rizikuju. Škorpioni vole opasnost, uzbuđenja i zbog toga ne žuri slušati sebe – uvek teže akciji. To se posebno izražava u ljubavnim stvarima.

Razlika između bogatih i siromašnih

Strelac je takođe obdaren urođenim šestim čulom. Jedino je pitanje da li su spremni da rade na sebi za njen razvoj? U slučaju da pronađu unutrašnju harmoniju, dobijaju priliku da, konačno, počnu da koriste intuiciju u svoju korist. Ovaj poklon može ih zaštititi u mnogim kritičnim situacijama. Oni rođeni pod ovim znakom imaju neverovatne sposobnosti, ali, nažalost, ne mogu uvek da nađu aplikaciju za njih. Intuicija upozorava Strelca ne samo na opasnost, već i na mogućnosti koje oni mogu da iskoriste. Ali oni mogu tačno da protumače savete tek nakon što steknu osećaj harmonije i unutrašnjeg zadovoljstva.

VLADARKA

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Ova 3 horoskopska znaka poseduju neverovatnu INTUICIJU – jedan od njih čita vas kao otvorenu … […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x