Žene imaju ogromnu snagu koje nisu svesne

Većina žena je uopšte ne koristi , dok manji broj koristi samo delić ove snage. Kroz istoriju se prepliću priče kako su zbog žena izbijali ratovi, vitezovi se borili u duelima, radi ruku i srca žena… Te žene su očigledno bile posebne i očito da su bile svesne svoje moći i umele su mudro da je koriste.

 

Zapamtite, drage moje, ako žena ne koristi svoju ženstvenost, ona počne da koristi – muškost .

 

I naravno, odmah gubi, zbog toga što ona nije muškarac! Jedini način da žena dobije ono što joj je potrebno (bilo pažnju muškarca, bilo očuvanje ljubavi u porodici i tako dalje), to je – da bude žena! Da se ponaša kao žena!

 

Šta to znači ponašati se kao žena?

 

To znači celom svojom pojavom ispoljavati lepotu, lepotu i spoljnu i unutrašnju. Ne treba biti lutka u lepoj ambalaži, niti bi trebalo biti ružno pače sa prekrasnim unutrašnjim svetom. Važna je harmonija unutrašnjeg i spoljašnjeg!

Žene se plaše da budu upadljive, plaše da se izraze, one nose crnu odeću, sive marame, trudeći se da budu neprimetne od strane muškaraca. Medjutim, muškarcima je važno da vide lepotu, da kraj sebe vide svetlo sunce.

 

Šta znači – biti ispunjena i srećna?

 

Pokazatelj naše ispunjenosti je osmeh. Pogledajte sada sebe – da li ste nasmešene ? Da li je osmeh na vašem licu ? Ili sedite namrštene, lica natmurenog kao sivi oblak?
Ukoliko je druga varijanta u pitanju, onda hitno treba da podignete svoje zalihe ženske energije, odbacite sve poslove, odvojite se od čitanja ovag članka, i pođite da uživate u životu, da uživate u prijatnim iskustvima i utiscima.

Drage žene, muškarci obožavaju naše osmehe! Radi njih, oni su spremni za podvige i herojska dela, oni su spremni da budu za nas najplemeniti, najdarežljiviji, najhrabriji, ako razgovaramo sa njima ne sa nezadovoljstvom i žalbama, već sa iskrenim osmehom i nežnošću u glasu! To znači biti razigrana i energična.

Žene često misle da muškarce, naročito u poodmaklom dobu, privlače mlađe devojke. To nije tačno! Muškarce privlače energične devojke! Ako vi sa 50 godina umete da budete razigrana i energična, muškarac nikada neće otići od vas! Muškarca pokreće energija žene, kao što kola pokreće gorivo. Muškarcu je potrebno stalno dopunjavanje od strane žene, to tvrde i sami muškarci. Setite se fraze muškarca o ženi: ” Ja žudim za njom .” To je “žeđ”. Na kraju krajeva, žena kao voda poji svog muškarca, daje mu energiju, snagu, sposobnost da postigne bilo kakve visine! Žena može da crpi energiju od svega iz prirode, iz kupovine, iz bilo kojih spoljnih faktorima, iz prijatnih emocija (muškarci nemaju tu sposobnost, oni mogu da uzimaju energiju samo od žena). To znači imati veliki duhovni potencijal.

 

Čak i ako ste lepa i energična devojka, ali je vaš nivo duhovnosti nizak, muškarac će se sastajati sa vama, spavati sa vama, uzimajući energiju iz vas, ali nikada neće želeti da se oženi vama. A čak i da se, iz nekog glupog razloga, oženi vama, vrlo brzo će početi da zagleda druge žene.

 

Žena treba da postane svesna svoje Božanstvenosti, da je oseti. Mora da se bavi sopstvenim razvojem, nositi ljubav na svim nivoima postojanja. Ona treba da razume svrhu ženske duše, koja se sastoji u ispoljavanju ženskih osobina , koje treba primeniti u porodici , kao supruga i majka.

Duhovno razvijena žena nikada neće dopustiti muškarcu da joj se približi na prvom sastanku, ona će taktično da mu da do znanja da je neozbiljne veze ne zanimaju. Njena čistoća, njena ženstvenost, njena ljubav namenjene su samo za jednog, za najboljeg muškarca, i ona ne gubi vreme na povremene odnose.

Medjutim duhovno napredne žene su danas u manjini – a ostale su, naprosto, žene koje same sebi ne predstavljaju nikakvu vrednost, često se ponašaju kao muškarci, rade kao konji, komanduju , viču, večno nesrećne, nezadovoljne, izmučene, ponekad čak i sa cigaretom u ustima… – šta sa ovim ” ženama” činiti ? Sa takvima nijedan normalan muškarac ne bi želeo da stvori porodicu. Možda će se sa takvom par puta zabaviti, a zatim pobeći. Jer muškarcu treba ženstvenost, treba nežnost, inspiracija, ljubav, lepota, razigranost, čistoća, ženska mudrost. Baš takvu , najvredniju ženu muškarac i traži za sebe, i našavši je neguje je kao zenicu svog oka, jer takva ženstvena žena je zaista dijamant, pravo blago među milijardu falsifikata.

Zapamtite, drage devojke, to kakav će muškarac biti ili već jeste pored vas, onda, kakva vas porodica čeka, zavisi od vas, od toga koliko ste žena. Budite ženstvene, razvijajte se, stvarajte harmoniju u sebi, i onda će sreća, radost i ljubav postati vaši večni pratioci!

3 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x