Zeleno je uvek u modi… ali STARIJI diktiraju pravila

Muški polni nagon je jednostavan i iskren. Muškarci su vizuelni tipovi. Naša reakcija na prizor zgodne i seksi mlade žene ugrađen je u mozak milionima godina – prosečan muškarac ne može da prestane da pohotno gleda ženske kao što ne može da prestane da jede ili spava.

A šta je sa ženama? Šta one smatraju privlačnim kod muškarca?

Pročitajte bilo koje tipično istraživanje u ženskim časopisima i biti ćete informisani da one traže smisao za humor, osećajnost i slične gluposti. Drugim rečima, prema ženama, sve što trebate je da budete dobar dečko i one će trčati za vama. A onda sve ode u pizdu materinu.

Nikada ne slušajte šta žena govori – uvek pazite na ono što stvarno radi.

To dvoje su često prilično različiti jer su žene stručnjaci u samozavaravanju i laganju same sebe o svom ponašanju. Studije načinjene u različitim kulturama dokazale su da ono što žene stvarno žele od muškarca jesu ekonomski resursi.

Na primer, kada su u jednoj studiji studentkinjama pokazivane slike dobro (skupo) i loše obučenih muškaraca, one su redovno bile sklonije ulasku u vezu za skuplje obučenim muškarcima bez obzira na njihov fizički izgled. Ženama je privlačnost vrlo jednostavna: zeleno dobro stoji. Sve one mlade cure sa starijim, debelim i ružnim muškarcima sigurno nisu s njima zato jer su isti osećajni, inteligentni, harizmatični i sami šiju svoju odeću.

Smešno je da se muškarci često proglašavaju površnim od strane žena koje nikako ne mogu da shvate zašto muškarci u njima ne vide lepa i osećana bića kakve one misle da jesu. Ne shvataju zašto muškarci luduju za mladim curama sa dobrim sisama i čvrstom guzom. Žene su jednako površne kao i mi, s tom razlikom što one nužno ne padaju na izgled. Umesto toga, padaju na lovu.

Ako pogledate evoluciju čoveka videćete kako su biološke potrebe muškaraca i žena oduvek bile u skladu. Žene su želele snažne i moćne muškarce koji bi te svoje osobine preneli na zajedničke potomke:

“Grok jak. Grok ima više mamutovih kljova od svih muškaraca u plemenu. Grok jebati.”

Takođe, ti su isti snažni muškarci njoj i njenim potomcima bili najpovoljniji za pružanje zaštite od surovog sveta. Slično tome, muškarci bi odabrali ženu sa odgovarajućim odnosom struka i bokova. To im je, u kombinaciji sa zdravim parom sisa, davalo najveće šanse da će im žena roditi i odhraniti zdravo dete. Naravno, bio im je problem da se pare samo sa jednim parom sisa: posao muškaraca bio je da poseju svoje seme na što je moguće više lokacija. To je problem koji muškarci imaju i danas.

Naravno, glupo je verovati da su naši preci stvarno razmišljali na taj način, jer nisu. Bili su to njihovi instinktivni osećaji i potrebe. Na primer, ženke kljunaša sa Galapagosa traže partnera na osnovu njegove sposobnosti da sagradi strukturalno čvrsto gnezdo. Krešo, Galapagoški kljunaš koji gradi rasklimana gnezda provešće zbog toga ostatak života u celibatu živeći sa svojom majkom, kompajlirajući Linux kernel i gledajući Zvezdane staze.

Sve se svodi na opstanak vrste. Problem leži u tome što je moderan život donekle promenio spomenute biološke potrebe ljudi. Muškarci i dalje traže iste stvari u ženi, a žena i dalje traži da muškarac zaštiti nju i njene potomke, ali pravila su se promenila. U današnje vreme, onaj sa lovom je taj koji kontroliše genetsku sudbinu.

Umesto da se na potomke prenose vrhunske fizičke karakteristike koje bi očvrsnule vrstu vidimo kako se vrhunske ženke pare da muškarcima čija je genetika ekvivalent psećeg govna. Istina, neki od tih muškaraca mogu da budu pametniji od proseka, što im je konačno i omogućilo da se obogate, ali to očigledno nije istina kada su u pitanju muzičari, fudbaleri i poneki političar.

Tako je oduvek bilo, tako će i biti. Žene kolutaju očima kada vide stare prdonje sa mlađim ženama. Mladi muškarci su ljubomorni na starce sa mladim devojkama. Naravno, mnogo muškaraca i žena budu zajedno bez obzira na sve – to možete proveriti u podstanarskim stanovima širom države. Jedno od rešenja je obogatiti se što ranije.

Izvor:http://gasasoft.en.rs

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Zeleno je uvek u modi… ali STARIJI diktiraju pravila […]

[…] Zeleno je uvek u modi… ali STARIJI diktiraju pravila […]

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x