Što je ženi kraća suknja i potpetica veća, to je njen život gori

Jedna mamina drugarica je ceo život radila kao računovođa, ali je kasnije otišla u sasvim drugom pravcu i započela neobičan posao. Može se reći da je postala neka vrsta „provodadžije”. Ali ono što je posebno u njenom radu je to što je od te ideje izgradila pravi biznis.

Tajna njenog uspeha leži u tome što je devojke nekako preobrazila i pomogla im da se lakše udaju. Aranžirala ih je, birala za njih najbolje odevne kombinacije i birala samo najkvalitetnije komade. Ako u njihovim ormarima nije pronašla ništa posebno, iznajmila bi haljine koje je sama kupovala.

Takođe im je radila frizuru, pedikir i šminku. Devojke su se trudile da izgledaju dobro i privuku pažnju muškaraca. Ali muškarci su, na neki način, bili prevareni jer su upoznali devojke koje su bile elegantne, ali ta elegancija nije bila deo njihove suštine, već je bila iznuđena.

Muškarci su tek kasnije shvatili da ova spoljašnja privlačnost nije bila pravi deo ovih žena. Važno je napomenuti da muškarci ne treba da vole samo očima, već da žene ne gube svoju autentičnost. Kako se ova priča odnosi na današnjicu?

Danas su žene spremne da mnogo ulože u sebe, i to nije nužno loše, ali sve zavisi od namere. Kada žena postane opterećena činjenicom da nakit mora biti od čistog zlata, da cipele moraju biti od prave kože i da svaki komad odeće mora biti brendiran, tada se gubi suština. Tu dolazimo do poznate izreke:

„Što je žena kraća suknja i što su joj više potpetice, to je njen lični život gori“ 

Erih M. Remark.

Zašto žene često misle da ne mogu da izgledaju lepo i privlačno u haljini ili košulji koja nije skupa? Poenta nije uvek u ceni onoga što nosite. Često se misli da se skupa odeća koristi da bi se sakrile određene mane. Većini muškaraca nisu potrebne žene koje se fokusiraju isključivo na sebe i svoj izgled.

Ne žele dosadne žene koje ne izražavaju svoje stavove, koje ne pokazuju svoje preferencije i šta vole ili ne vole. To baš i ne privlači muškarce. Brendirana odeća, dobar parfem i savršena šminka možda privlače pažnju, ali sve to prolazi kao Pepeljugina transformacija posle ponoći. Važno je kakav si čovek u tom trenutku, kakvu dušu i energiju imaš. To je ono što će privući muškarca – kada skinete sve maske i budete ono što jeste, autentično.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Što je ženi kraća suknja i potpetica veća, to je njen život gori […]

[…] Što je ženi kraća suknja i potpetica veća, to je njen život gori […]

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x