Vaš muškarac je uvek vaše ogledalo, zapamtite to! On samo odražava ono što je u vama.

Ako razumijete svrhu čovjeka u vašem životu, biće vam lakše da naučite da osjećate ljubav prema njemu, jer kada postoji osviješćenost: da je čovjek u mom životu – učitelj, tada sam mu ja zahvalana zbog toga.
​Nije bez razloga baš takav muškarac ušao u vaš život! Uostalom, cio naš život je velika škola, a predmet izučavanja je samo jedan – ljubav.

​Preko muškaraca nam dolaze najvažnije, a ponekad i najteže lekcije, a specijalnost je jedna – Ljubav i prihvatanje sebe.
Mi možemo dati drugom čovjeku ljubav samo ako je posjedujemo. Ne možemo dati drugome ono što ne postoji u nama. ​​

Vaš muškarac je uvijek vaše ogledalo, zapamtite to! On samo odražava ono što je u vama. Nedavno sam čula od jedne žene da je spremna da se trudi samo zbog dostojnog muškarca … Čujete li sebe? Šta je dostojan muškarac?

Svaki muškarac, kojeg ste privukli, koga privlačite i budete privlačili, to je upravo za vas dostojan muškarac. Pojam “dostojan” je veoma relativan, jer je svako dostojan svoga. Vi ste dostojni upravo toga koga privlačite.

Ako privlačite samo slabiće ili mamine sinove, to nije ni loše ni dobro, to je samo činjenica. Činjenica koja pokazuje koga ste spremni da primite u svoj život danas i sada. Muškarac koji dolazi u vaš život je ogledalno koje projektuje vaše unutrašnje probleme spolja. Ovo znanje možete koristiti da bi gledali sebe novim očima, očima sa strane.

Ako počnete zaista da volite sebe, možete popraviti svoju karmu

 

Hajde da razmotrimo najčešće situacije

 

Ako je u vaš život ušao ljubomoran muškarac, treba da naučite da preusmjerite svoju seksualnu energiju na kreativnu, pošto se nikada ljubomoran muškarac ne pojavljuje u život djevojke koja nema problema sa svojom seksualnošću.

Kakve lekcije nosi sa sobom muškarac koji “diže ruke”? Ako je u vaš život došao tiranin, onda je vrijeme da naučite da slušate sebe, jer žene koje žive sa tiranima, su žene koje su potpuno izbrisale poimanje, šta su granice, i to ih je pretvorilo u žrtve. One se osjećaju nesrećno, usamljeno i napušteno od svih. “Muž tiranin, loše vrijeme, drugi imaju sreće u životu, a mene očigledno vrijeđaju, moja sudbina je takva, da trpim i patim.”

U skladu s tim, muškarac ili stavlja ženu na pravo mjesto svojim ponašanjem, ili uči ženu da poštuje sebe, obnavlja strukturu njene ličnosti, naglašava program “žrtve”, uči je da postavi granice i da zna da čuva sebe. Drugi muškarac jednostavno ne može da nauči takvu ženu da počne da sluša sebe. Žrtva mora da doživi veliki bol, da bi na kraju poželjela da promijeni nešto u svom životu.

Ako vam je došao muškarac, alkoholičar, ovisnik, on nije tek tako došao u vaš život. I vi ste ga iz nekog razloga izabrali. Da bi prošli neku važnu lekciju. Čemu vas uči takav muškarac? Razmislimo kako se žena ponaša u takavoj vezi: ona ili mu stalno “pridikuje” i na taj način ubija u korjenu svu njegovu muškost, ili se nalazi u stanju “jadnice”, njoj se najmanje od svih posrećilo u životu, i svi su joj krivi.

I muž pije, i nema se para, i djeca su nemarna. Solidna bijeda – tuga. Shodno tome, takav muškarac uči je u prvom slučaju – ženstvenosti, “signališe” joj da – ona ​​ubija svoju žensku prirodu, ili neki važan dio sebe, kao što on ubija sebe alkoholom /narkoticima i bježi od stvarnosti; ili u drugom slučaju, uči je da voli sebe, poštuje, prije svega sebe, uči je odrastanju i umjeću da preuzme odgovornost za svoj život i za zbivanja koja se dešavaju u njemu.

Ako je u vašem životu – mamin sin, bezvoljni, slabi gospodin, vi očigledno pripadate toj kategoriji žena koja ne umije da prepusti uzde upravljanja u ruke jačeg pola. Vi sve odlučujete, vi sve znate bolje od bilo koga drugog, i svakoga mijenjate. Ne primećujete, da većina vaših skandala nastaje zbog toga što želite da promijenite čovjeka, i nikad njega ne slušate. Da, i sada ćete to poricati.

Ako je u vaš život ušao čovjek koji vas hrani obećanjima, on se vječno zabavlja sa prijateljima na najzabavnijim mjestima grada \ planete, on lijepo govori, a vi ste zaljubljeni u njegov slog, u njegov stil, u njegov način života i uživate u tuzi ” dobro, kad ćeš se smiriti, kada ćemo biti zajedno i spokojno živjeti. ” Odgovor je: nikad. Takav čovjek je došao u vaš život da vam kaže: “Počni da cijeniš sebe!”.

“Zašto si zadovoljna da igramo po mojim pravilima, i spremna cijelo vrijeme da se prilagođavaš? Ja sam nestao dva mjeseca, a ti me i dalje primaš, jer sam te nahranio finim riječima? Tebe ne cijene. Pošto se prilagođavaš meni, čak kada u tvoj život uđe dostojan muškarac koji će te zavoljeti svim srcem, nakon nekog vremena će prestati da te cijeni, jer je u tvom umu založena navika da se prilagođavaš. “

Takvih scenarija iz odnosa može se navesti još mnogo, ali hajde da se vratimo na početak članka. Šta znači: “Ja ću truditi samo zbog dostojnog čovjeka”? A priori, ne bi trebalo da se trudite za nekoga i ne zbog nekoga, jer je u pitanju vaš vlastiti razvoj, već da se trudite u bilo kom odnosu samo za sebe.

Ako postoji muškarac u vašem životu, zapitajte se iskreno, zaslužujem li ja drugog?

KAKO PODSTAĆI MUŠKARCA DA RAZMIŠLJA O VAMA

 

Voljeni čovek – nije taj sa kim možete da uživate 100% vremena. Voljeni čovek je taj zbog koga ste spremni da prevazilazite teškoće i menjate se. Taj koga prihvatate potpuno, bez ostatka!

 

…………………………………………………………

Postoji takav pojam kao “sjenka ličnosti” – to su osobine koje mi u sebi ne osvješćujemo, ne vidimo, ne prihvatamo, ali one postoje, ali za našu svijest su obavijene velom. Na taj način, ogledala bivaju direktna i suprotna.

 

Direktno ogledalo:

​osobina koja vas nervira kod nekoga – postoji u vama. Samo vi je ne vidite, ili ne želite da je uočite. Na primer: muž je lenj, leži na trosedu i ništa ne radi. Vas to prosto dovodi do besa, znači, da ta ista lenjost postoji u vama. Vi ste takođe lenji, i vi želite da legnete na trosed i gledate u plafon. ​Ali vi to ne možete sebi da priuštite, jer su vas od detinjstva učili da budete jaki i da ne ležite tek tako, ili uopste nikada to ne radite, živite u užasnom stresu i beskrajnoj trci – posao, kuća, deca, škola, čišćenje, itd.

Šta to znači? To ne znači da treba da prilegnete zajedno sa mužem, i odbacite sve poslove, već samo da prihvatite: “Da, negde duboko ja sam još lijena, čak lijena kao muž”, i da dozvolite sebi barem ponekad da se ta osobina ispolji: da organizujte sebi odmor, samo poležite, pođete na masažu, namjerno budete lijeni i opušteni.

Ti zaslužuješ tog, čoveka koji ne odlazi, koliko god bilo teško da se ostane

 

Suprotno ogledalo:

sada nalazimo osobine koje vas nerviraju kod muškarca, i gledamo da li kod vas postoje osobine suprotnog znaka?

 

Na primer:

muž je – slabić, znači vi ste – jaki, mnogo ste preuzeli na sebe, i treba da naučite da budete slabi;

Muškarac je neodgovoran, znači vi ste – previše odgovorni, sve kontrolišete i ne možete da se opustite, nemate povjerenje;

Muškarac je lažov – vi ste opsjednuti istinom, i stalno vam trebaju dokazi i potvrde, nemate vjere;

Muškarac je pohlepan – vi ste previše škrti, prije svega, prema sebi, škrti ste sa ljubavlju, emocijama, vremenom … jeste li shvatili princip?

Kada sve to osvijestite u sebi, kao prvo, vi prepoznajete te osobine, ili bar počnete da ih prepoznajete, i drugo, bitćete iznad tog poimanja, da ste vi nešto bolji. Kada smo prepoznali te osobine u sebi, tada se i muškarci mijenjaju, ili njihovo ponašanje prestaje da nas nervira.

Uopšte, sve u svijetu je uređeno po principu ogledala. Cijelo naše okruženje je naš odraz. Pomoću drugih ljudi, lako možete da vidite to što je u vama. Ako niste zadovoljni sa svojim okruženjem, poslom – prije svega vi ste nezadovoljni sa sobom. Naš odnos prema sebi poklapa sa našim odnosom prema ljudima iz okruženja. A ljudi, zauzvrat, odražavaju predstavu koju mi imamo o sebe.

Šta je u meni, to je i spolja. Naš unutrašnji svijet privlači unutrašnje svjetove drugih ljudi. Zato, ako je sve oko vas loše, kod svih tuga, depresija, isto to se dešava i unutra vas. A ako ste okruženi svijetlim, dobrim, ljudima koji su puni ljubavi, znači da ste i sami isti takvi, sve je vrlo jednostavno! Radite na sebi – i mijenjajte svijet i ljuda oko sebe.

Sve ovo nije napisano zbog toga da bi se osjećali vinovnici pobjede, već da biste osjetili kako žena može samostalno, ako želi, da promijeni sve. Ovo je nešto što će pomoći ženama da razmotre ponovo sebe i nešto na kraju preduzmu, naravno ako žena to želi.

Već ste shvatili, u osnovi svih lekcija koje nam donose muškarci, leži povratak našoj ženskoj prirodi. Jer je kod većine žena ona deformisana (u stvari, to su štetni virusni programi prenošeni ženama iz generacije u generaciju), ili idemo u mušku energiju, i svaki muškarac sa takvom “Čeličnom ledi” leži na trosjedu, sedjedi joj za vrat, ništa ne radi, pijanči ili počinje da švrlja. Ili smo mi u poziciji žrtve i uzdišemo zbog svoje teške uloge, a muškarac nastupa u ulozi domaćeg tiranina ili čini podla djela.

Ako vaš muž ne donosi novac, a vi se sami trudite da zaradite za sve – nemate muškarca.

 

​U stvari, preko muškarca univerzum pokušava da vas urazumi. Kroz sve ove (i druge) tipove muškaraca univerzum govori: “Budi žena! Nauči da voliš sebe, počini da cijeniš život, jer ti nijesi došla ovdje da bi patila! Ti si – Žena! Gdje je voda koja teče i prihvata muškarca? Gdje je plamen strasti? Gdje je toplo ognjište? Gdje je poštovanje i uvažavanje muškarca? Gdje je mudrost i postojanost? Gdje je ljepota, nježnost, lakoća, radost? Gdje je vjera? Ne, drži te muškarac pod jarmom – to je tvoj “trener za otkrivanje ženstvenosti “. Nauči to molim te” .

Ali mi to ne čujemo, prekidamo odnose, srećemo novog muškarca, a tamo opet, ista stvar se dešava, biva još i gore, i tako idemo po začaranom krugu. Ja sam uvijek za to da promjena mora početi od žene. Sve počinje od nje, pošto je ona prostranstvo. Prije nego što se prebacite odgovornost na muškarca, pogledajte na sebe, on je samo vaš odraz. Internet je pun popularnih stranica o tome kako da se manipuliše sa muškarcem i kako da se dobiju pokloni od njega. Ja ne govorim o tome. Govorim o uvažavanju i voljenju sebe, o vjeri, o prihvatanju muškarca, o radosti i svjetlosti života!

Da, to je bolno, bolno je mijenjati sebe, a još je bolnije shvatiti da “Ja” kroz instalirane virusne programe samo uništavam svoj život … Ali, što i nije čudno, “bol” nam je potreban. Shvatila sam to kada sam počela da rastem i razvijam se. Bol u vezi – je neodvojivi saputnik dva odrasla partnera, koji grade odnos i stvaraju porodicu.

Znam mnoge muškarce i žene koji nijesu izdržali bol, i čim je odnos počeo da biva komplikovan, nijesu izdržali i izabrali su da prekinu vezu, i ubrzo “uskočili” u novu vezu, misleći da će tamo biti sve drugačije i neće morati da trpe! Ali toga nije bilo! U početku, sve ide dobro med i mlijeko (faza zaljubljenosti), a zatim neizostavno dolazi etapa svađe, prigovaranja, kritika, psovki, i opet dolazi ta ista bol od koje su pobjegli iz prošlog saveza. Da li ima smisla trčati po krugu?

Uvek postavite sebi pitanje: Čemu me uči ova situacija? Zbog čega se ona desila? Šta treba da zaključim? Tada nećete imati odliv energije, već ćete uzeti svoje resurse.

MUŠKARAC KOJI VARA NIKAD NEĆE OSTAVITI SVOJU ŽENU: Za to postoji opravdan razlog i odnosi se na sve muškarce

 

Pa zašto bježimo od bola ili smatramo da ne treba da ga bude?

​Vrlo često, za produžetak života, uključujući i porodični život, treba proći i vatru, i vodu, i trnoviti put, to će prekaliti odnos i to će biti vaš rast. Ne treba se toga bojti. Bilo koji odnosi su komplikovani. A ako započnete odnos sa mišlju da se na kraju možete opustiti i uživati, razočarenje će biti neizbježno. Morate biti spremni za to, da će biti teško, i da doživljavate te teškoće, kao šansu da budete bliži, da pomažete jedni drugima, da postanete saborci.

Voljeni čovjek – nije taj sa kim možete da uživate 100% vremena. Voljeni čovjek je taj zbog koga ste spremni da prevazilazite teškoće i mijenjate se. Taj koga prihvatate potpuno, bez ostatka!

Autor: Aliana Verajti

bebamur.com

4.4 7 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Vaš muškarac je uvek vaše ogledalo, zapamtite to! On samo odražava ono što je u vama. […]

[…] Vaš muškarac je uvek vaše ogledalo, zapamtite to! On samo odražava ono što je u vama. […]

[…] Vaš muškarac je uvek vaše ogledalo, zapamtite to! On samo odražava ono što je u vama. […]

[…] Vaš muškarac je uvek vaše ogledalo, zapamtite to! On samo odražava ono što je u vama. […]

[…] Vaš muškarac je uvek vaše ogledalo, zapamtite to! On samo odražava ono što je u vama. […]

[…] Vaš muškarac je uvek vaše ogledalo, zapamtite to! On samo odražava ono što je u vama. […]

[…] Vaš muškarac je uvek vaše ogledalo, zapamtite to! On samo odražava ono što je u vama. […]

[…] Vaš muškarac je uvek vaše ogledalo, zapamtite to! On samo odražava ono što je u vama. […]

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x