Šta da se radi ako muškarac ne radi, ne obezbeđuje, ne razvija se, ne pokazuje se kao muškarac…

U poslednje vreme mi dolazi mnogo žena sa istim problemom. Žale se da čovek ne radi, ne obezbeđuje, ne razvija se, ne pokazuje se kao čovek. Dosta mi je da svima ponavljam isto, pa ću u ovom članku svima odjednom reći šta je šta i kako treba. Moja koleginica, Ekaterina Polishchuk, takođe je dala neka razmišljanja u ovom članku, na osnovu svoje prakse.

​Ovaj članak je za vas ako:
-Vaš muškarac vas ne zaprosi, iako živite zajedno već nekoliko godina;
-Vaš čovek ne radi i, očigledno, ne planira da radi;
-Vaš čovek se žali, provocirajući vas da preuzmete odgovornost za odluke

Zašto se ovo dešava?

Nažalost, za ovu situaciju nisu krivi muškarci, već mi žene. Od rođenja smo potencijalno jače od muškaraca, imamo višestruko više mentalne i vitalne energije. Ono što se dešava muškarcima koji su pored nas je, generalno, naš uticaj.

Pored jednih žena, muškarci postaju bogati, pored drugih siromašni, kod nekih stvari idu uzbrdo, a kod drugih muškarac gubi snagu i ponekad postaje impotentan.

Konsultovao sam jednu devojku, imala je tri ozbiljne veze i u svim tim vezama posle izvesnog vremena muškarci su izgubili potenciju, a njihov seksualni život je potpuno prekinut.

Sve zavisi od toga čime žena ispunjava muškarca i kako se ponaša sa njim!

Na vebinaru „Mistična energija žene“ analizirali smo 3 ženske kletve protiv muškarca, sada ću ih ukratko podsetiti.

 

Žena energično uništava muškarca kada mu daje novac.

 

Posle toga muškarcu je već veoma teško da se rehabilituje i postane normalan čovek. Imala sam oko 500 klijenata koji su sponzorisali svoje muževe i pomogli im finansijski – nijedna od ovih situacija se nije završila dobro. Muškarci su se nesvesno osvećivali, ponižavali ili pretvarali u malu decu koju stalno treba maziti novim igračkama. Nikada ne daj novac ljudima, ni mužu, ni ocu, ni bratu. Čak i ako je u teškoj situaciji, čak i ako mu je teško, neka odraste i sam izabere. Ovo će ga učiniti čovekom, a ne energetskim invalidom. Verujte mi, neće se dobro završiti!

„ Ako ste ipak dali novac čoveku, onda on mora da vam vrati tri (!!!) puta više, onda ga to neće uništiti, kao čoveka, već će mu dati šansu da se razvije. Ni sinu, čim napuni 18 godina, ne treba da se daje novac. Neka zarađuje, neka traži prilike. Time ćete mu pomoći da postane čovek odgovoran za svoj život, a potom će moći da preuzme odgovornost za svoje najmilije.

Osim toga, zavirite u sebe i iskreno odgovorite na pitanje: „Šta osećam kada dam novac muškarcu?“, „Da li mi se sviđa?“, „Da li želim ovo da radim?“. Siguran sam da će većina vas reći ne. Zato što je neprirodno kada dajemo novac muškarcima, imamo pretenzije i agresiju prema njima, s jedne strane, a to nam daje bolesti, a sa druge strane, udaljujemo se od svoje ženske prirode, gubimo sebe i počinjemo da mrzimo. Sami sebe, ljutimo se na sebe i na kraju sami sebe uništimo. U mojoj praksi ima dosta slučajeva kada se to dešavalo, kada su mi se žene obraćale u užasnom stanju. A sve je to zato što su jednom odlučile da „sažale” svog čoveka, olakšaju mu život, budu mu dobre, „spase”.

Jednom sam počela da izlazim sa mladićem, a on me zamolio da mu dam novac. Iznos je bio mali, ali nisam htela da mu dam, ali još nisam znala sve ove zakone i bilo mi je nezgodno da odbijem. Dala sam mu taj novac i više nisam mogala da ga vidim jer sam izgubila poštovanje prema njemu, a poštovanje je temelj veze.

Žena daje muškarcu energiju da zaradi novac, a taj novac joj se vraća u vidu poklona i stvari koje će joj prijati. A ne obrnuto.”

 

Sledeće prokletstvo:

 

Žena ne prihvata ništa od muškarca.

 

Zašto je ovo prokletstvo? Pošto je žena oličenje materijalne energije blagostanja, ulaganje u nju je jednako ugađanju Bogu bogatstva i prosperiteta. Kada muškarac ženi donese nešto materijalno, a ona to prihvati sa lakoćom i radošću, tada se odvija razmena energije na suptilnom nivou i otvara se veće energetsko polje da muškarac deluje i požuruje. Ali ako žena ne može da prihvati, uštedi ili kaže: „Tako je skupo, nije trebalo da ga kupiš“, ona proklinje njegovo blagostanje, a novac će se odbiti od muškarca (barem dok ne nađe ženu, koja može da prihvati). Zato obratite pažnju na svoj život. Da li prihvatate poklone od svog čoveka, čak i male? Da li se to dešava sa lakim srcem? Da li se osećate dobro kada vam neko nešto pokloni?

Nije tajna da kada žena ne može da prihvati, muškarac dobije ljubavnicu koja mu kaže šta želi i sa zadovoljstvom to prihvata. U takvim trenucima čovek se oseća srećnim. Muškarci vole u ​​ženama ono što mogu da joj pruže. A ako ne uzme ništa, onda život za njih gubi smisao.

Dakle, treba da proširite svoj permisivni sistem, morate naučiti da želite i prihvatite ono što ste želeli.

Drugi aspekt prihvatanja je kada žena uzima, ali joj sve nije dovoljno, ništa ne može da je zadovolji, ona je nezasita. Takvo ponašanje ne čini čoveka uspešnim, već ga jednostavno devastira, jer i kada prihvatite ostajete nezadovoljni. Ako osećate da se radi o vama, počnite svakog dana zahvaljivati Bogu za ono što vam daje preko vašeg čoveka, za najmanje stvari, recite: „Sada sam nezadovoljna onim što moj muž čini za mene, ali bih zaista volela da prihvatim sve njegove darove sa lakoćom, radošću i zahvalnošću. Nakon nekog vremena vežbanja, vaše stanje će se promeniti.”

 

Žena se sažali na čoveka.

 

Sažaljenje je uvek odozgo nadole. Možemo samo da žalimo one koji su nekako ispod nas. Kada žena sažali čoveka, ona ga time ponižava, lišava vere u sebe, u svoju snagu. Što ga više sažaljuje, on postaje slabiji. Možemo da žalimo dete, ali sažaljenje čoveka je tabu. To samo znači da ne veruješ u njega. A normalan čovek će se iznervirati i naljutiti kada pokušate da ga sažalite, a ako je čovek već upao u infantilizam, rado će vam spustiti glavu u krilo i pričati kako mu je život težak i koliko mu je potrebna pomoć. Ako vam treba mali sin – nastavite da se ponašate u istom duhu.

Savet moje koleginice: „Shvatite da u vama živi „spasilac“, baš vam se sviđa ova uloga, ali! Time aktivirate trougao – žrtva-agresor-spasilac, iz kojeg je veoma teško izaći dok sebi iskreno ne priznate zašto ste u njemu.

Kao što pokazuje moja praksa, žene često ulaze u ulogu spasioca da bi privukle muškarca, da bi mu bile dobre, neophodne, da ne može bez nje. Samo kao rezultat, čovek jednostavno prestaje da se napreže, i zašto? Na kraju krajeva, on je žrtva koju treba spasiti, a spasilac je pri ruci. Neka rešava svoje probleme. A žena, kada se umori da vuče sve na sebe, pretvara se u agresora, a onda „muškarac traži spasioca sa strane u licu druge žene ili počinje da pije.”

Pošto ste se pozabavili samo ove tri tačke, već možete mnogo toga promeniti u svom životu i rehabilitovati odnose od bolesnih do adekvatnih, gde postoji prirodna kosmička hijerarhija.
I tu žena treba da pokaže svoj karakter, svoju unutrašnju mračnu Boginju, koja može da kaže „ne“ svim muškim manipulacijama i pokušajima da sve vrati na stara mesta.
Ne, neću vam dati novac jer vas previše poštujem i mislim da možete sami da se snađete!
Strašno je to reći, zar ne?
Ali mnogo je gore kada stalno kažeš „Da, dobro je“, a čovek ti peva hvalospeve „Pomogla si mi, spasila si me, hvala ti!“, a kada se izvuče iz teškoća, on će uložiti novac ne u tebi, nego u drugu ženu koja ga nije videla kao slabog, koja se nije uzdigla iznad njega dajući mu novac!
I to mnogo boli, ali za ovo smo sami krivi.

Idemo dalje…
Razumem da je članak veoma bolan, ali bolje je odmah da se pozabavimo njime.
Na primer, rešili ste tri kletve, a vaš muž još uvek ne pruža mnogo za vas.

Da vidimo čime ćete ga napuniti!

Ako je žena ispunjena strahovima i brigama, onda sve to stavlja u muškarca, a njegov posao će stati minimalnom brzinom ili čak blizu. Strah blokira protok energije.
Obično se takve žene čvrsto drže stabilnosti, plaše se novih muževljevih projekata, jer ne mogu to da kontrolišu, a važno im je da sve bude predvidljivo, razumljivo i prilagođeno. Reč rizik u njima izaziva strah.
Pogledaj u sebe… Šta misliš o radu svog muža? Da li ste spremni za nadogradnju? Za promenu posla? Da ima svoj posao? Ili vam je možda negde unutra prijatno što zarađujete više od njega, a to vam omogućava da kontrolišete situaciju? Biti iskren prema sebi.

Ketrin takođe ističe važnu tačku u ovom procesu „Još jedna važna stvar je da ako ste sada zadovoljni položajem svog muža i ne želite da on nastavi dalje, pokušajte nešto novo, to može dovesti do nestabilnosti, vi vodite do uništenja. Čim se čovek tu zaustavi, počinje da klizi dole. Razumem. Radite na svojim strahovima i podstičite njegov razvoj, čak i ako prolazi (a najverovatnije hoće!) kroz krize“.

Ako je žena ispunjena tvrdnjama, negodovanjem, osudama, onda isto važi i za muškarca, i on počinje da krivi državu, vladu, gazde, a svaka osuda je snažan gubitak energije i, samim tim, muškarac nikada neće biti u stanju da izgradi imperiju na takvoj energiji. Prestanite da osuđujete i zavidite pre svega sebi, prestanite da čak i u mislima raspravljate o greškama drugih ljudi, uključite se na talas uspešnih ljudi i tada će vaš muškarac biti ispunjen potrebnom energijom.

Ako je žena ispunjena praznim mislima o prošlosti, praznim pričama, onda ova praznina ispunjava čoveka, i on stalno pokušava da se bavi nekim čudnim poslom, radeći čudne stvari koje ne donose ništa osim praznine.

Vaš zadatak je da potpuno uklonite razgovore o prošlosti, prestanete da ga podsećate na sve gde je bio kriv, pogrešio itd. Prošlost više ne postoji, iz nje treba izvući zaključke i krenuti dalje. U vašoj je moći da pomognete sebi i čoveku da prošlost bude platforma sa koje će krenuti na novi početak.

Ako je žena ispunjena prihvatanjem, zadovoljstvom i željama, onda ona stvara ogromno polje za razvoj muškarca, jer se kroz njega njena energija materijalizuje u novac, koji služi za ostvarivanje njenih želja. Takav ciklus energije! Ako žena nema želje u kojima želi da uživa, onda neće biti novca.
Konsultovala sam nekoliko vedskih žena, imale su sve kako treba, posvećenu hranu, molitve za njenog muža četvrtkom, masaže stopala, sve je bilo kako treba sa pravim skromnim načinom razmišljanja, i nije bilo novca uopšte. I za njih to nije bilo nimalo jasno, svako od njih je pitao: „Zašto se to dešava? Sve radim kako treba!” Odgovor je jednostavan i bolan.
„Jednostavno ne znate kako da uživate, a odustali ste od ličnih želja. Sve će biti manje-više ravnomerno u vašoj porodici, ali u ovoj situaciji neće biti novca, ali će se vremenom osetiti unutrašnje nezadovoljstvo! To je sve.

Nažalost, mnoge žene pogrešno shvataju Vede, verujući da žena treba da odustane od svojih želja, fokusirajući se samo na želje svog muža. Ali nije tako, Vede ne govore o tome. Naprotiv, vedske žene su srećne i lepe, žele poklone i prihvataju ih. Pogledajte slike vedskih boginja! Šta su one? Koja energija dolazi od njih? Od njih osećam energiju zadovoljstva, poželjne su za svoje muškarce, jer imaju želje!

 

Samo ispunjena, žena može nešto da stvori, ispuni i muškarca i decu, ali ako je i sama prazna, ali pokušava da uloži svoju snagu u muškarca, to je velika greška koja će dovesti do teške krize.

 

Koliko puta sam čuo ovu rečenicu:
„Kako je mogao ovo da uradi, posle onoga što sam uložila u njega, koliko sam učinila za njega!“

Ovo je ključna greška mnogih žena! Uložili su u pogrešnu osobu.

Ne možete ni da zamislite kakvu medveđu uslugu činite čoveku kada, prazni, ulažete u njega! Ne uništavate samo sebe, uništavate i njega.

Šta sa svim ovim?
Kako se promeniti tako da se odnos kvalitativno promeni?

Prvo, morate shvatiti da sada imate čoveka kakvog zaslužujete. Vaš potencijal i kvalitet energije je sada takav da može privući samo takav tip.
I najvažnija stvar koju sada treba da uradite je da potpuno razumete za sebe, da li želite da promenite ovo ili niste spremni za ovo?
Da li želite drugačiji odnos i da li ste spremni da napravite malu revoluciju u sebi za ovo? A potrebna je revolucija i sasvim drugačiji pristup!
Da li ste spremni da vaš čovek postane muškarac u punom smislu te reči?
Da li ste od danas spremni da živite kao žena, a ne kao radni konj i majka svog muža?

Ako jeste, budite spremni da prihvatite i sledeće informacije.

Od sada vaša pažnja treba da bude usmerena na sebe, na svoje želje, na svoje potrebe, na svoje vrednosti.

Shvatite šta zaista želite od života.

Kako vidite sebe za godinu dana? Posle 5 godina? Posle 10?

Kako želiš da živiš? Baš kao sada, ili drugačije?

Da li zaista verujete u ovog čoveka i u njegov uspeh? Da li želite da ga vidite zaista uspešnog?

Da li ga volite ili živite sa njim zbog straha od promene i drugog života, samoće?

Da li želiš da živiš sa njim do kraja života?

Da li su ovi odnosi izbor obilja i ljubavi ili straha? Kakvu vezu želiš?

Postavljajte sebi pitanja! Mnogo pitanja i budite svesni svojih želja!
Bez obzira na to kako se vaš muž ponaša u isto vreme (i najverovatnije će se pobuniti, naljutiti i pokušati da vam povrati pažnju), zadržite svoju unutrašnju srž i zapamtite svoje želje.

Čim te povuku, seti se kako želiš da živiš.

Prestanite da se oslanjate na svog muža i očekujte od njega čudo. Živite svoj život, ulažite više u sebe, pazite na sebe, uživajte u životu što je više moguće sa lakoćom i mirom. Ako je vaš muškarac i dalje u stanju da bude adekvatan, onda će vam se vremenom rado pridružiti i doprineti vašem srećnom životu. Prijavite se za ples, teretanu, masažu, šetajte, upoznajte prijatelje – ispunite sebe i svoj život radošću. Premestite fokus pažnje sa svog muža na svoju ličnu sreću!

Nemojte biti uvređeni od strane svog muža i nemojte tvrditi. Ovo je opasan put. Kada čoveku izrazimo takve emocije, dajemo mu energiju da to promeni, a pošto čovek odbija da se promeni i reaguje, ostajemo energetski vezani za njega, jer ne možemo da odemo bez nadoknađene energije ozlojeđenosti. Zato se opusti. Ako vaš muškarac ne uradi ono što tražite, samo ustanite bez uvrede i uradite to sami.

Nema potrebe da se molite i čitate mantre za muškarca koji uništava ženu u vama.

Nakon što promenite svoj životni odnos, počnete više da brinete o sebi, uložite novac, pažnju u sebe, planirate vreme bez prilagođavanja muškarcu, tada će u jednom trenutku za vašeg muža doći kriza: on će ili biti primoran da se promeni, ili će otići.

Obe opcije su dobre, jer ako čovek počne da se menja, onda će to biti početak njegovog formiranja kao pravog muškarca, on će krenuti putem odgovornosti!

Ako čovek ode, onda nije spreman da se promeni, nije spreman da uradi bilo šta za vas. I prijatno mu je da ostane na tom malom nivou na kome se nalazi, a ne da raste i razvija se sa vama. Postoje muškarci čiji je potencijal veoma ograničen, nikada neće postati veliki, ma kako ih žena ispunjavala. I nema potrebe da se kajete i brinete, zašto vam treba čovek koji ne želi da vas usreći, koji ne želi da ide napred?

Ekaterina Polischuk: „U mojoj praksi već postoje slučajevi kada su žene rizikovale i počele da rade upravo to, a njihov život se promenio. Da, bilo im je teško, pogotovo u početku, jeste, kroz krize su išli do svoje sreće, ali sada se niko od njih ne kaje što su ovim putem krenuli! One su postale zdravije (iako su kod mene dolazile sa veoma teškim bolestima), postale su srećnije, ili su im se muževi promenili ili su pored njih drugi muškarci koji ih cene.”

Verujte mi, nemoguće je promeniti nekoga ko ne želi da se menja, ma kako se molili za njega i ma kako mu služili. A i da ih povučemo i gurnemo, oni će se prvom prilikom otkotrljati u svoju močvaru, a mi ćemo ostati bez snage, dok bismo mogli da odemo veoma, veoma daleko, da postanemo srećniji, radosniji, bogatiji i bliži Bogu!

Možemo napraviti izbor samo za sebe: da živimo ovako ili onako!

Žena sama odlučuje kako će živeti, da li će biti srećna, da li će sebi dozvoliti muškarca sa velikim slovom ili će ceo život izvlačiti „nilskog konja iz močvare“.
I ne treba prebacivati odgovornost na O. Torsunova i druge predavače da su zabranili razvod i rekli da treba prihvatiti muškarca kao bilo koga.

Vaš život je vaš izbor! Kako želiš da živiš?

Biti iskren prema sebi! Upravo sada!

Julia Sudakova

 

Izvor : BEBAMUR

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Šta da se radi ako muškarac ne radi, ne obezbeđuje, ne razvija se, ne pokazuje se kao muškarac&#… […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x