OVIH 5 STVARI NIKADA NE RADITE ZA SVOG MUŠKARCA

Postoje neke stvari koje se nikad ne rade za muškarca.

 

1. Pomažete finansijski

Čak i ako se vaš muškarac žali na finansijske poteškoće, nema potrebe da tražite drugi posao kako biste njega izvukli iz ove situacije. Ako to pak uradite, to će vam biti velika greška, zbog koje su se mnoge žene pokajale.

 

2. Dajete mu skupe poklone

Ako muškarca naviknete na skupe poklone, to samo vašu vezu ili brak može da skrati. Od poklona, muškarci najviše vole toplinu, veru u njega i divne, zaljubljene poglede.

 

3. Slušate sve njegove probleme, kao ispovednik

Nekim muškarcima ništa draže nego da se ispovedaju ženi. Ali obično to nisu njihovi muževi. Međutim, ako do ovoga dođe, žena će obično pomisliti kako će to što shvata njegovu bol, saoseća sa njim, da će to produbiti njihov odnos. Ali tako se ne ponaša sa muškarcima. Žena koja glumi rame za plakanje muškarcu, ostaje samo to. Ništa više i ništa manje.

Sledeći put kada vam dođe sa nekim problemom, smao mu kažite: “Mislim da si ti odrastao čovek i da ćeš to lako rešiti!”

 

4. Dajte mu savete

Zaboravite na to. Čak i ako vas muškarac pita šta da radi, vi samo kažite: ti najbolje znaš! Davanje saveta znači preuzimanje odgovornosti. E, to je ipak muški posao!

 

5. Inspirišete ga

Ako znate više od vašeg muškarca nikad, ali nikad se nemojte dovesti u tu situaciju da ga podučavate nečemu. Nakon toga ili će vas zamrzeti kao ženu (koja je sposobnija od njega) ili će vas doživljavati kao profesora i to je to. Ako vas upita da mu nešto objasnite, samo se nasmešite i kažite mu:

“Dušo, ja sam samo malo razumela od svega toga. Najbolje bi bilo da i ti pročitaš tu knjigu/ pogledaš predavanje i td…”

Postoje razni vidovi podrške mužu ili dečku, a ovo nisu jedni od njih.

2.4 5 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x