NITI MARIONETA

Zamislite kako na klupi u parku penzionerke psuju vlast. One nisu sledbenice klatna vlasti vec ga mrze iz brojnih razloga. Medjutim sta se dogadja? Starice psuju vlast – kako je nesposobna, korumpirana cinicna i glupa. Na taj nacin intezivno emitiuju mentalnu energiju koja je na frekvenciji tog klatna. Zapravo klatnu je svejedno s koje strane cete ga zaljuljati. Njemu odgovara i pozitivna i negativna energija. Vazno je da frekvencija emitovanja bude rezonantna.

Nadalje je glavni zadatak klatna da zakaci, zgrabi coveka na brzinu, da ga bilo kako pogodi u nerv, samo da bi zaposelo njegove misli. S pojavom sredstava masovnog informisanja metodi klatna postaju sve istancaniji i covek pada u jaku zavisnost od njih.

Da li ste primetili kako u informativnim programima obicno dominiraju lose vesti? One izazivaju jake emocije – nemir, strah, ljutnju, bes, pakost, mrznju. Zadatak novinara i jeste u tome da privuku paznju. Sredstva masovnog informisanja, koja su i sama klatna, nalaze se u sluzbi mocnijih klatana. Proklamuje se cilj slobodnog pristupa informacijama dok je stvarni cilj nastimavanje svim mogucim sredstvima na neophodne frekvencije.

 

Jedan od najomiljenijih nacina koje koristi klatno da bi dobilo pristup vasoj energiji sastoji se u tome da vas izbaci iz ravnoteze.

 

Izbaceni iz ravnoteze, pocinjete da se ljuljate na frekvenciji klatna a samim tim ljuljate i njega. Na primer, doslo je do povecanja cena. Obuzima vas ljutnja jadikujete i razmenjujete o tome misljenje sa poznanicima. To je potpuno normalna i adekvatna reakcija, ali upravo je to ono sto kaltno i ceka. U okolinu odasiljete negativnu energiju na frekvenciji klatna i kada je klatno dobije – ljulja se sve jace, sto znaci da se situacija pogorsava.

Strah je najcvrsca nit pomocu koje klatno moze da vas trza. Strah je najstariji i najjaci osecaj. Nebitno je cega se plasite, ali ako je strah povezan sa nekim aspektom klatna, ono ce vam uzeti energiju. Uznemirenost i zabrinutost su za nijansu slabije niti ali su i dalje prilicno jake.

……

Po pravilu, ljudi standardno reaguju na negativne spoljasnje nadrazaje. Negativne vesti izazivaju nezadovoljstvo, uznemirujuce – reagovanje nemirom ili strahom, uvredjenost izaziva neprijateljstvo itd. Navike su pokretacka poluga za aktiviranje mehanizma stiska. Na primer imamo naviku da se ljutimo ili brinemo zbog beznacajnih razloga, da odgovaramo na provokaciju, i generalno, da negativnom reakcijom odgovaramo na negativne nadrazaje. Covek moze biti svestan da negativne misli i postupci ne donose nista dobro ali svejedno po obicaju on pravi stare greske.

 

Vadim Zeland, TRANSURFING

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x