Nikada nikome ne dajte moć nad vašim slabostima

Nikad se ne pomirite sa nečim manjim od onog što zaslužujete. Prevalili ste dug put da biste bili tu gde jeste. Prošli ste kroz toliko bola da više nemate suza.

Nikada ne dozvolite da vam neko uzme najbolje, nikada nikome ne dajte moć nad vašim slabostima. Shvatite dubinu svog srca i prigrlite svoje mane da biste videli lepotu iza svojih ožiljaka.

Nikad ne dozvoli muškarcu da te uhvati bez borbe. Izgradila si oko sebe zidove od krhotina slomljenog srca, i oni su veliki poput tvoje novootkrivene ljubavi prema sebi. Ne dozvoli da iko ruši ove zidove dok ne odluči da ostane zauvek.

Ne puštajte nikoga u svoje srce ako njegovo srce nije spremno poput vašeg.

Nikada nemojte gubiti san nad nekim ko vas se seća tek posle ponoći, kada mu je dosadno ili je usamljen. Ne zaslužuješ ovakvu ljubav.

Nikada ne gubite vreme sa nekim ko nema vremena za vas, jer ste mu potrebni samo kada želi da popuni prazninu u svom srcu.

Nikada ne molite za nečiju pažnju jer zaslužujete više. Ne plačite zbog nekoga ko ni ne primećuje promenu u vašem osmehu.

Nikada ne trošite energiju na nestabilne veze sa neočekivanim „zdravo“ i neizrecivim „zbogom“.

Nikada ne sumnjajte u svoju sposobnost da volite, jer znate kako je očajnički žudeti za ljubavlju jer vam je srce slomljeno.

Nikada ne sumnjajte u sebe jer ste dovoljno dobri da volite i da vas vole. Neka vas laž ne zavara, jer ste je već jednom platili.

Nikada nemojte žuriti, nemojte se zadovoljiti „skoro vezom“. Ne potcenjujte sebe i svoju sposobnost da volite, jer ste sami odgovorni za svoju sreću.

3 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x