Ne štedite na cipelama, one su temelj vaše garderobe

Đorđo Armani je svjetski poznat dizajner. Poznat je po kreacijama koje krase čiste i jasne linije. Svoju kompaniju je osnovao 1975. godine, a 2001. godine je proglašen za najuspešnijeg italijanskog kreatora. Izdvojili smo za vas nekoliko njegovih citata…

1. “Razlika između stila i mode – Stil je važniji od modnih trendova kratkog vijeka.”

2. “Nemojte previše da se opterećujete odećom. Najstilizovaniji ljudi izgledaju kao da se nimalo ne trude i ne ulažu nikakav napor. na kraju stil se svodi na samoizražavanje.”

3. “Izgledati seksi je pitanje poverenja. To je stanje uma i zavisi od vašeg držanja tela.”

4. “Jeftini par cipela je loša investicija. Ne štedite na cipelama, one su temelj vaše garderobe.”

Pogledajte ovde zašto je dobra obuća važna i govori mnogo o osobi… Oduševićete se galerijom…

Zaštićeno: Galerija

5. “Jakna je osnova garderobe. Ona treba da bude dobro sašivena, da savršeno pristaje i bude prilagođena tako da se osećate samouvereno i ugodno. Kada imate dobru jaknu, sve ostalo je nebitno.”

6. Budite smeli u svojim uverenjima. Kada sam eksperimentisao sa krojevima, oni su bili protiv konvencionalnih ideja i metoda. Ali, samo sam htio da stvorim odeću koja izgleda elegantno i istovremeno je udobna. Na kraju, moje ideje su osnove u modi.”

7. “Vrednost aksesoara danas raste, tako da investirajte novac u cipele, kaiševe, torbe i slično. Uz njihovu pomoć možete da osvežite stari kostim. Setite se koje boje najčešće nosite i kupite modne detalje u tim bojama. U isto vreme, podsećam vas da sivu možete nositi sa crnom, ali i sa braon. Sat je jedna od najvažnijih stvari kada kupujete aksesoare. Sat govori mnogo o osobi.”

8. “Pažljivo odabrani parfem može da postane vaš zaštitni znak. Ovo je prva stvar koju muškarci osećaju kada uđete u sobu i poslednja stvar koja nestaje kada odete.”

9. “Crna i tamnoplava boja su bolje od drugih boja. U skladu sa ovom šemom boja, možete priuštiti da eksperimentišete sa oblicima i teksturama.”

10. “Elegancija je ključ izgleda, ne podleže vremenu, nikad ne izlazi iz mode, pa samim tim i moda nikad na taj način ne izlazi iz vas.”

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x