​Kažu da ako se muž sa nepoštovanjem odnosi prema svojoj ženi, onda mu sreća okreće leđa

​Kažu da ako se muž sa nepoštovanjem odnosi prema svojoj ženi, onda mu sreća okreće leđa. Zašto se to dešava?

Žensko kreativno mišljenje je mnogo puta jače od muškog, tako da je njena sposobnost da utiče na sudbinu veoma visoka, kako na svoju sopstvenu  tako i na sudbinu muža.
​Kada žena oseća zadovoljstvo i sreću u vezi, onda za njenog muža počinje dobro, pred njim se otvaraju sva vrata i sreća počinje da ga prati na svakom koraku.

Zbog toga što sa svojim srećnim i zadovoljnim unutrašnjim stanjem, snagom svog kreativnog mišljenja žena blagoslovi muža na uspeh i privlači u njegov život povoljne događaje.
Preko žene mužu se usmerava ili tok dobra, sreće i prosperiteta, ili tok rušilačke sile.
Žena je tesno povezana sa suptilnim sferama, svetom energije, zato njene misli, njeno unutrašnje emocionalno stanje, koje formira fizički nivo, brže se realizuje. Ako žena nije zadovoljna porodičnim životom, nije zadovoljna mužem, njemu će biti teško da se ostvari, teško može da uspe.
Zašto mudri muškarci ne štede sredstva za poklone svojim ženama, zašto se trude da ih zaštite od svih neprijatnih poslova i okružuju samo prijatnim iskustvima? Jer oni znaju da je zadovoljna žena – izvor blagostanja i sreće za celu porodicu.
bebamur.com
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x