KAKVI SMO LJUBAVNICI PO HOROSKOPU!

Ovan

– Pripadnici ovog znaka su strastveni, brzi i često grubi ljubavnici. Njima sve mora da se desi „odmah i sada“, sve preko toga im oduzima vreme i želju. Kod njih ne postoji romantika i predigra, seks mora odmah da se desi! Nisu ni maštoviti, važno je zadovoljiti potrebu, sirovu i snažnu. Ovnovi će ako žele seks to jasno i nedvosmisleno pokazati, ako im se osoba ne dopada isto će to pokazati. Kod njih nema glume, sve je jasno!

Bik

– Bikovi vole da uživaju u svemu. Počev od hrane, pića, umetnosti pa do seksa. Kod njih ne prolazi seks na brzinu. Prvo su oni sami po sebi lenji, usporeni i uživaju kada se parner bavi njima a ne oni njime. Hoće da uživaju a ne da se preznoje! Oni će da porade na atmosferi, romantičnim detaljima, spremiće vino, svilenu posteljinu, prigušeno svetlo… ostalo treba partner da uradi!

Blizanac

– Ovo su večiti tinejdžeri i pubertetlije, sve im je uvek novo ili ga prave takvim. Vole da pričaju o seksu, kao šaljivim tonom, a ispipavaju osobu. U krevetu vole igrice, nisu to perverzije, ali običan i rutinski seks nije za pripadnike ovog znaka. Partner često može da se zapita sa kim je sada u krevetu, a sa kim je bio prošli put. Krevet je simbolično pomenut, Blizanci ne vole seks u krevetu. Oni su za seks u automobilu, vozu, nekom skrovitom mestu…

Rak

– Za razliku do Blizanaca, Rakovi jedino uživaju u kućnoj atmosferi. Pazite da vas ne zavaraju pripadnici ovog znaka. Iako u kućnoj haljini i patofnama umeju da budu jako maštoviti ljubavnici! Neretko oni preuzimaju inicijativu, da ne kažem kreću u akciju! Ovakvog Raka ćete doživeti samo ako su emocije uključene, ako vole. Kod njih će se retko desiti seks bez ljubavi. Međutim nezadovoljan i nezadovoljen Rak ume da bude veliki sadista!

Lav

– Ako doživite ili čujete da neko urla dok vodi ljubav, znajte da je pripadnik znaka Lav. Oni od svega prave predstavu i žele da budu u centru pažnje. Lavovi su jako zahtevni u seksu, sami su lenji ali umeju da uzdignu sebe i zahtevaju od partnera da se maksimalno bave njima. Nagradiće vas urlikom prilikom orgazma koji će se čuti u komšiluku! Time vam odaje počast kao savršenom ljubavniku i odu da je zadovoljen. Generalno, hvalisavac koji hoće glamurozan seks a sam u istom da bude pasivni glumac.

Devica

– Ono što je obavezno pre i posle seksa je tuširanje. Bez toga nema seksa, kao i obavezna upotreba kondoma. Može se desiti da pripadnici ovog znaka pred vama presvlače krevet da posteljina bude čista! U seksu su detaljni, trude se da zadovolje partnera, često ne misleći na sebe. Važno im je da usluže i da taj neko bude srećan. Groze se lošeg zadaha, znoja, viška dlaka i svega što nije čisto. Od Devica se može očekivati da vas pitaju šta da urade da bi vam bilo dobro, tražiće odobrenje za menjanje poze…

Vaga

– Vagama je važna estetika. Partner mora da izgleda lepo, mora da bude zgodan, da miriše kilometrima na parfem. Oni sami sebe doživljavaju tako, kao nešto posebno, jer im je najvažnije mišljenje javnosti. Seksu pristupaju tako kao da će o njemu sutra pisati u novinama. Svaki pokret, ambijent, partner, mora da bude sa stilom. Okupirani sobom često zaborave na partnera ali to kasnije nadoknade šarmom da bi bilo i sledećeg puta. Pripadnici ovog znaka najlakše pronalaze seksualne partnere i skloni su neverstvu, naravno, sve sa stilom i šarmom!

Škorpija

– Ovaj znak se uzima najčešće kao sinonim za seks. Istina je da Škorpije vole seks, perverzije i sve vrste seksulanih pomagala. Istina je da imaju najluđu maštu po pitanju seksa, istina je da su strastveni. Pripadnici ovog znaka se ne stide svog nagog tela, svoje želje i svojih maštanja, ma šta mislili o njima. Umeju da uvuku partnera u najdublje virove seksualnih vratolomija. Neki će ih smatrati manijacima a oni koji ih probaju upoznaće blud i drugačije dimenzije od običnog seksa.

Strelac

– Pripadnici ovog znaka su pre svega avanturisti. Vole i žele sve da probaju, kad god im se ukaže prilika ne propuštaju je! Njihov seks zavisi od partnera sa kojim su. Pripadnici ovog znaka retko provedu život sa jednim seksualnim partnerom. Ako su u braku voleće i poštovaće svog bračnog partnera ali moraju da imaju seksualne avanture. Oni odvajaju seks i ljubav, umeju da budu od onih sa kojima ste imali seks i ne jave vam se više nikada. Ako varaju partnera i ako su upitani, odgovoriće iskreno na to pitanje. Kod njih nema laži.

Jarac

– Na prvi pogled hladni, ozbiljni, suzdržani, pripadnici ovog znaka u seksu nisu ni približno takvi. Ovo je najizdržjiviji znak u seksu. Ako želite i volite maratosnki seks, potražite nekoga ko je rođen u znaku Jarca. Misionarska poza i klasičan seks je ono u čemu uživaju i u čemu pružaju najduže uživanje. Po tom pitanju su konzervativni ali ništa manje kvalitetni. Od njih ćete retko doživeti izliv emocija, iako su prisutne, ali umeju da imaju seks bez emocija. Često se može desiti da vode ljubav u totalnom mraku, imaju strah od pokazivanja emocija i grimasa. Jednostavno se stide i ne žele da im se vide emocije koje seks ume da izazove.

Vodolija

– Kod Vodolija ne postoje tabui, oni jednostavno kada dođe do seksa, hoće da probaju sve. Oni nisu seksulani tipovi jer se sa partnerom uvek druže, ortaci su. Ne smeta im da pričaju o tome i prihvataju sve razlike. Kod njih sve može i mašta im je luckasta, začinjena originalnim idejama i rečima. Seks sa Vodolijom i sa njihovom maštom je savršen, samo da dođe do njega. Oni ne zavode, ne oblače se provokativno, često deluju aseksulno. Probudite im maštu i eto savršenog partnera u seksu. Treba im zagolicati intelekt, to je poenta!

Ribe

– Mistične Ribe imaju bujnu maštu i jako su senzualne. Intuitivno osećaju kada i kako prići partneru. Seks sa njima je začinjen maštom, vinom, uzdasima i ponekad suzama na kraju. Ribe uživaju da se daju, a najsvršeniji odnos sa njima je kada su voljene i kada vole. Prilagodljive su potrebama partnera i umeju da se transformišu od romantične žene do bludnice. Zavisi kako ih ponese trenutak, odnosno želja partnera. Jako im je važno da osete želju a posebno ljubav, ne možete ih u tome prevariti, intuicija im je nepogrešiva!

 

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x