Kakve žene muškarci nikada neće ostaviti, pa ni zbog mlađe

Koliko puta ste samo čuli da ženi treba kupiti cvijeće, da ne trebate da ćutite i da krijete nešto od partnera, da treba da imate zajednički hobi i slično?

Sjećam se jedne priče sa istoka. Jedna moja prijateljica je putovala na poslovno putovanje. Za stolom su sjedili muškarci i žene zajedno.

Jedan od njih zurio je u moju prijateljicu, gledao je kako jede, kako pije, kako se veseli i kako priča sa drugima. Na kraju večeri joj je prišao sasvim spontano i upitao je da li će se udati za njega. Nikada je niko nije brže zaprosio. To joj je bilo smiješno, ali odlučila je da nastavi dijalog.

Upitala ga je zašto i kako to misli, ona nije bila mlada ljepotica, vjerovatno nije bila jedna od onih žena koje bi njega privukle. Odgovorio joj je jednom istočnjačkom poslovicom:

 

„Žena koja donosi novac u kuću ceni se kao dve mlađe žene“.

Priča je zanimljiva, ali ako razmislite bolje, zaista je to istina. Kada žena zna da zaradi, ona je zauzeta i ispunjena sama sobom, svojim poslom, ne gubi vrijeme na nebitne stvari, nego juri svoje ciljeve i pronalazi načine da ih ostvari.

 

Takve žene muškarci ne ostavljaju. Naravno, uvijek postoje izuzeci koji su rijetki, ali uglavnom takve žene imaju partnere uz sebe. Možda se stabilnost i blagostanje koje dolazi sa finansijskom stabilnošću cijene više od trenutno lijepog fizičkog izgleda.

Možda je u pitanju samopouzdanje koje te žene posjeduju. Zaposlene žene su samostalne i zadovoljne same sa sobom, one neće moliti muškarca da im govori kako ih voli i treba. Sa tim ženama je lakše živjeti. One imaju mnogo toga za reći i mnogo savjeta mogu da daju ukoliko je potrebno.

Takve žene ne uništavaju porodični budžet svojom listom želja, nego baš naprotiv – umnožavaju ga. Pored svega toga, one su jako inteligente. Kada nađete ovakvu ženu, ne puštajte je.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Kakve žene muškarci nikada neće ostaviti, pa ni zbog mlađe […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x