Kako se ohrabriti i prići ženi?

Ako ste stidljivi po prirodi, onda verovatno razmišljate kako ste većini žena nezanimljivi i kako nemate nikakvu šansu… Prvo za reći je da na svetu postoje milioni žena koje vole upravo stidljive tipove muškaraca zato što su im mačo i drski tipovi dosadili, pa su u potrazi za nečim drugim.

Većina slobodnih žena je u potrazi baš za tipovima poput tebe zato što zna da ćeš je poštivati i ceniti, pa zna da će vam biti odlično u vremenu koje provedete zajedno. Najveći strah stidljivih muškaraca je naravno strah od odbijanja, što se naravno može desiti svaki put kad pristupite ženi i pitate je za izlazak, za piće ili ples.

Ovi saveti su zlatni zato što će vam pomoći da napravite prvi korak, ali i da održite vezu ili odnos sa ženom. Uvek postoji ona stara: Ako ne probaš, nećeš uspeti… i to je najveći problem stidljivog muškarca – što se ne usudi probati. Teško je pristupit ženi, ali ako ne pristupite, već u samom startu možete zaboraviti bilo šta što uključuje vezu između vas dvoje.

Naravno, u sadašnjem svetu, bili bi zaprepašćeni koliko žena se trudi napraviti prvi korak, ali i tu je bitna vaša prva reakcija. I u jednom i u drugom slučaju, kad pristupite ženi, ili ona vama, trudite se biti smireni i sigurni u sebe, a ne arogantni i drski. Sigurnost i samouverenost muškarca je izuzetno privlačna svim ženama.

Sad kad ste napravili prvi potez, prišli ste ženi, sad dolazi do prave panike… šta reći?

Bitno je samo ne biti preterano slatkorečiv, ne bacati hrpu komplimenata i klišeja jer žene to shvataju kao izuzetnu neozbiljnost. Najbolje je biti koncentrisan na nju… Pitajte je pitanje o njoj, ne pričajte previše o sebi osim ukoliko je to odgovor na njeno postavljeno pitanje. Što bi značilo, savet vam je da budete dobri slušaoci!

Žene vole da je muškarac dobar slušaoc, zato što ga to karakteriše kao brižnog, pažljivog i inteligentnog. To vam takođe pomaže da je puno bolje upoznate i samo takvo poznanstvo daje vam više tema za dalji razgovor, ali i za napredak.

 

Još jedan bitan savet je planiranje.

Planirajte vama najprijatnije mesto susreta, jer ćete se osećati opuštenije nego na nekim nepoznatim mestima. Naravno, nekad se sve radi o trenutku, a ne o mestu, tako da ne možete izabrati, ali tada iskoristite trenutak bar za upoznavanje i moguće dogovaranje sledećeg sastanka na vama puno prihvatljivijem mestu. Proverite da li je to mesto sastanka udobno, dali ćete moći napraviti kvalitetnu konverzaciju, trudite se izbegavati glasna mesta poput disko klubova ili sportskih događanja (za prvi izlazak).

Odaberite neku elegantnu aktivnost, koja nije svakodnevna, poput veslanja, mini-golfa… kako biste iskoristili maksimalno vreme provedeno SAMO sa njom. Kako bi se vi opustili, bitno je da opustite i nju, tako da celokupni pritisak nestane i vi kvalitetno provedete zajedničko vreme.

Poslednji savet uključuje kombinaciju svega navedenog. Zabavite se! Zabavite li sebe, zabavićete i vašu odabranicu, atmosfera će polako postajati sve opuštenija, teme za razgovor će same dolaziti, a vaša šansa za dalju vezu će iz trenutka u trenutak sve više i više rasti!!!

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x