KAKO PREPOZNATI ŽENU KOJA DUGO NIJE IMALA SEKSUALNE ODNOSE

Znakovi koji otkrivaju da žena dugo nije imala intimne odnose mogu se videti po njenim svakodnevnim postupcima.

Žena koja je svaki dan imala intimne odnose otkrila je šta se dogodilo s njenim telom i kakve benefite je dobila. Međutim, mnogo je žena koje nemaju redovne intimne odnose, što znatno može da utiče na raspoloženje i na hormone. Postoji mnogo znakova koji ukazuju na to da žena duže vreme apstinira i da joj je potreban seks.

 

Fizički znakovi apstinencije

 

Pospanost:

Zbog nedostatka prirodnog sedativa – hormona oksitocina, koji se luči tokom orgazma, žena može da provede besane noći prevrćući se po krevetu.

Stariji izgled:

Kolagen, koji se proizvodi tokom redovnih polnih odnosa, čini kožu glatkom i svilenkastom. Zbog nedostatka kolagena žena može da izgleda starije nego što jeste.

Upale na koži:

Progesteron, koji telo proizvodi tokom seksa, uklanja akne na licu.

 

Ženu kojoj treba seks otkriva i njeno ponašanje

 

Iživljava se na drugima:

Nedostatak endorfina utiče na percepciju sveta oko nje, te se neretko događa da su neraspoložene i da svoj bes iskaljuju na drugima.

Često uzima lekove protiv bolova:

Žene koje češće imaju intimne odnose, nemaju problema s manjkom oksitocina. Tokom seksa izlučuje se hormon oksitocin, koji deluje poput morfijuma, pa ublažava bolove i grčeve.

Stalno je bolešljiva:

Intimni odnosi povećavaju količinu antivirusnih antitela za 30 odsto.

Redovno zaboravlja sve i svašta:

Seks utiče na poboljšanje cirkulacije, a bolja cirkulacija znači i bolji rad mozga, poboljšava pamćenje i učenje novih stvari.

Nezadovoljna je sa samom sobom:

Verovali ili ne, nedostatak seksa utiče na žensko samopouzdanje.

 

Ipak, ako svakodnevno imate intimne odnose, to može imati brojne dobrobiti za vaš organizam. Ova tvrdnja se ne odnosi isključivo na penetraciju, već na sve seksualne aktivnosti zbog kojih se u tom trenutku osećate prijatno.

Poljupci, dodiri i bliskost s partnerom, svaka od ovih intimnih aktivnosti može pozitivno da utiče na naše psihofizičko zdravlje ako ga praktikujemo svakodnevno.

4 5 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x