HOROSKOP (za period 03.05.2022. – 17.05.2022.)

OVAN (21. 03 – 20. 04)
POSAO – Nesigurnost će biti prisutna ali vas sigurno sleduje promena plana ili planova u pozitivnom smeru. Ceo period je na momente sa jakim novčanim dobicima ali naglasak je na prvu polovinu perioda
LJUBAV – Očekujte lepa dešavanja ako ste u vezi ali sve može da pokvari vaša sumnja u vernost ali i vaša nevernost od kraja perioda.
ZDRAVLJE – Ždrelna šupljina.

 

BIK (21. 04 – 20. 05)
POSAO – Očekujte dosta uspeha i dobru komunikaciju sa kolegama i u porodici. Očekujte da ćete rešiti izvestan pravno-administrativni problem i bićete zadovoljni ishodom.
LJUBAV – U ovom periodu ćete upoznati nekog veoma zanimljivog. Okrećete se izazovu i novim prilikama bili u vezi, braku ili ne.
ZDRAVLJE – Kičmeni pršljen u vratu.

 

BLIZANCI (21. 05 – 20. 06)
POSAO – Propuštate dobre prilike. Biće prisutni stalni unutrašnji konflikti, uzleti i padovi energije i raspoloženja ali i snaga i upornost kojom ćete gotovo sigurno rešiti sve probleme. Dobra vest polovinom perioda će uticati na to.
LJUBAV – Ceo period ima tendenciju da naruši postojeće stanje. Jedan događaj ili kontakt polovinom perioda bi mogao dosta toga da promeni
ZDRAVLJE – Nervna slabost.

 

RAK (21. 06 – 22. 07)
POSAO – Osećate snažnu energiju i pred vama su pozitivne promene. Moguć dodatni izvor zarade. Ceo period donosi moguća zakonska rešenja kao i dobitke posla ili poslovne uspehe i novac. Moguće su i povoljne vesti iz inostranstva.
LJUBAV – Period donosi velika zadovoljstva. Nova poznanstva ili veze. Mnogi će zaploviti u bračne vode.
ZDRAVLJE – Dijafragma.

 

LAV (23. 07 – 22. 08)
POSAO – Menjate ponašanje i pristup poslu. Dobićete šansu i priliku koju ni po koju cenu ne smete propustiti. To je put ka uspehu i pozitivnom rešenju. Problem možete biti jedino vi sami sebi. Oprezno sa zakonom, moguće su kazne.
LJUBAV – Ovaj period donosi promene i poremećaje u odnosima. Postoji i velika verovatnoća i da započnete nešto novo.
ZDRAVLJE – Srčani zalisci.

 

DEVICA (23. 08 – 22. 09)
POSAO – Sreća će vam biti poprilično naklonjena. Novčana situacija je na zavidnom nivou i očekuju vas dobici i povoljnosti. Blaga opasnost vreba iz polja zakona. Slobodno se upuštatjte u poslove sa nekretninama i imovinom.
LJUBAV – Pustite srce i osećanja da vas vode i sigurno se nećete pokajati. Očekujte prave ljubavi i strasti. Stare ljubavi bi mogle ponovo biti aktuelne.
ZDRAVLJE – Žuč.

 

VAGA (23. 09 – 22. 10)
POSAO – Spremite se na neke nove situacije ali u starom ili poznatom okruženju. Zauzimate jaku poziciju. Period pred vama je period usklađivanja ritma. Rešićete jedan imovinski problem. Novčana situacija postaje stabilna sa uvećanjem prihoda.
LJUBAV – Pojačana je mogućnost ostvarenja veze. Nemojte dobitak da pretvorite u gubitak.
ZDRAVLJE – Grlo.

 

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)
POSAO – Bićete u maksimalnoj akciji ali što više radite sve sporije napredujete. Poslovi se odugovlače. Poslovni pregovori i dogovori će bivati usporeni a vi škrtarite na svemu. Nervoza je jako prisutna. Savet je da se opustite.
LJUBAV – Slobodni bi mogli ući u vezu, a oni u vezi ili braku bi mogli doživeti neprijatnosti. Problem bivših veza.
ZDRAVLJE – Glavobolja.

 

STRELAC (23. 11 – 21. 12)
POSAO – Period će obeležiti uznemirenost ali bez obzira na to očekujte ili dva posla ili ponudu da se vratite na nešto što ste već radili. Nekima će to možda značiti i da brane poziciju ali sa šansom da i odbrane i profitiraju.
LJUBAV – Očekuju vas sumnje ako ste u vezi ili braku a i sami ćete pokazati jaku sklonost prevari. Partner opravdano sumnja.
ZDRAVLJE – Suvi kašalj.

 

JARAC (22. 12 – 19. 01)
POSAO – Izuzetne mogućnosti su pred vama. Nekom ćete skrenuti pažnju na sebe ili će vas iznenaditi i obradovati odluka nekog vama bliskog. Tokom ovog perioda mogli bi dobiti svaku bitku. Gotovo sigurno, ako ste bez posla, možete ga očekivati.
LJUBAV – Pojaviće se još jedna osoba za koju ste zainteresovani. U pitanju je flert, ali može se desiti i nešto ozbiljnije. Slobodni mogu osvojiti koga požele.
ZDRAVLJE – Jednjak.

 

VODOLIJA (20. 01 – 18. 02)
POSAO – Osećate se nesigurno, i tokom ovog perioda pred vama je dosta snažnih promena. Sve što imate kao zamisao a želite da se uspešno završi ili uradi, uradite, ali čuvajte se prevare. Zakonski problemi.
LJUBAV – Izbegavajte konflikte jer se napetost i nervoza sa posla prenosi u kuću. Slobodni tek krajem perioda mogu očekivati pomake.
ZDRAVLJE – Limfni čvorovi leve noge.

 

RIBE (19. 02 – 20. 03)
POSAO – Planete deluju povoljno i nateraće vas u akciju koja se zove igrati na sve ili ništa. To je ritam i princip koji vam u ovom periodu savršeno odgovara i mogli biste mnogo postići. Očekujte i uspeh i profit. Ima i izgleda za zaradu ispod žita.
LJUBAV – Ako ste u braku, dobijate više pažnje nego ikada, ali bili slobodni ili ne postoji mogućnost susreta, čak i u vašoj kući, koji će preokrenuti vaš stav i emocije.
ZDRAVLJE – Zubi.

 

Piše Milan Šašić

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x