Hoćete da imate vernog muža? Dobro ga ‘hranite’ i ne manipulišite svojom superiornošću

Zasto je kod zena se-sualna cakra uvek puna sile?

Zato sto ona treba da privuce muskarca, nahrani ga, nadahne, zacne potomstvo, iznese trudnocu i izraste potomstvo. Zato je zena tesno povezana sa zemljom koja je i hrani tom energijom. (setimo se Kastanedinih prica o tome kako su se njegove carobnice valjale po zemlji ne bi li se napunile energijom) I bas zahvaljujuci tome sto zene vec od rodjenja poseduju se-sualne energije mnogo, zenu je moguce smatrati za samostalnu.

Ali! Ne zurite da se radujete misleci kako bez muskaraca vi mozete da zivite prelepo. MOZETE ali zivot ce vam biti otezan a istinite srece bez muskaraca nece biti. Dusa ce bolovati zbog neispunjenog duga pred Vaseljenom. Bas zato sto se muskarac javlja preobrazivaocem Sveta, njegova se-sualna cakra se ne zatvara na jednoj zeni.

Muskarac mora biti sit te energije UVEK!. SAMO U TOM SLUCAJU on moze da se razvija i proizvodi potomstvo. Ako ne daje dovoljno jedna zena ,dopunice druga. Pored toga muskarac ima obavezu i odgovoran je za kolicinu potomaka. Zato kod njega uvek u spermi prisustvuje ogroman broj aktivnih spermatozoida. Svi ti faktori prave od muskarca seksualno nezasicenu osobu.

Muskarac je po prirodi poligaman.

Hocete da imate vernoga supruga , dobro ga ‘hranite’ i ne manipulisite svojom superiornoscu . Na ovom svetu vi niste jedina sa takvim darom. Kod zena seksualna cakra je usmerena u jednom pravcu. Ako je ona izabrala za sebe muskarca, onda je potok energije usmeren samo na njega. Kod zena samo jednom mesecno sazreva jajna celija.

Zena je odgovorna pred Vaseljenom za kvalitet potomstva. Zato je ona od samog rodjenja prirodom snabdevena dovoljnom kolicinom energije i ne mora da se brine za nju trazeci je kao sto to rade muskarci. Zena je monogamna. Pitanje o zenskoj nevernosti ne lezi u slaboj snabdevenosti energijom. Taj problem lezi u oblasti psihologije i mi ovaj put necemo o tome razgovarati. Posto je to posebna tema. Iz tog razloga muskarac momentalno oseti, kad zena usmeri svoju energiju na drugog. On to oseti ma kako ona dobro glumila. Posto se tada gasi izvor energije za njega.

Zena moze ako zna i hoce da hrani svojom energijom jednog muskarca a da u isto vreme ima odnose sa vise njih.”

 

Goran Surov

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Hoćete da imate vernog muža? Dobro ga ‘hranite’ i ne manipulišite svojom superiornoš… […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x