Ako nesto vidite u mislima, držaćete to i u rukama. Privlačite sve ono o čemu razmišljate.

Razotkrivanje tajne

 

Mozete imati, raditi i biti sve sto pozelite.

 

Tajna je zakon privlacnosti. Sve ono sto vam se desava u zivotu, vi privlacite u svoj zivot. Privlacite ga snagom slika u svom umu. Privlacite sve ono o cemu razmisljate.

Zakon privlacnosti oblikuje citavo vase zivotno iskustvo, a to cini poutem vasih misli. Vi sami, svojim mislima, prizivate zakon privlacnosti da deluje. Zakon reaguje na vase misli, kakve god one bile. Zakon privlacnosti kaze da se slicnosti privlace, tako da kad nesto pomislite vi privlacite slicne misli.

Kao ljudska bica, imamo zadatak da se pridrzavamo misli o onome sto zelimo, da razjasnimo u svojim glavama sta je to sto zaista zelimo i da pocnemo prizivati u svojim glavama jedan od najmocnijih zakona svemira, zakon privlacnosti. Covek postaje ono o cemu najvise razmislja, ali ono o cemu najvise razmislja isto tako moze i privuci k sebi.

 

Ako nesto vidite u mislima, drzacete to i u rukama.

 

Okruženi smo ljudima, a nikad usamljeniji…

Ako mozete da mislite na ono sto zelite i uspete da vam to postane dominantna misao, to ce vam se i ostvariti. Zahvaljujuci tom najmocnijem od svih zakona vase misli se u vasem zivotu preobrazavaju u stvari.

Misli postaju stvarne! 

Za delovanje zakona privlacnosti nije bitno da li vi nesto smatrate dobrim ili losim, zelite li nesto ili ne zelite. On reaguje na vase misli. Prima vase misli i vraca vam ih u obliku zivotnih iskustava. On vam prosto daje ono o cemu razmisljate.

Kada razmisljate o onome sto zelite i potpuno se na to koncentrisete, u tim trenucima, uz pomoc najsnaznije moci u svemiru, prizivate to sto zelite. Stvaranje neprestano traje. Svaki put kada covek nesto pomisli ili se prepusti jednom nacinu razmisljanja duze vreme, nalazi se u procesu stvaranja. Iz tih ce se misli nesto izroditi.

Ono o cemu sada razmisljate stvara vasu buducnost. Sopstveni zivot stvarate svojim mislima. Ono o cemu najvise razmisljate, ono na sta se usredsredite, pojavice se kao deo vaseg zivota. Zakon vam vraca upravo ono na sta su vase misli usmerene. Privlacite ono o cemu mislite. Ceo vas zivot odraz je vasih misli.

Pojednostavljivanje tajne

 

Vase zivotno iskustvo je u vasim rukama i u zivotu vam se mogu dogadjati samo dobre stvari jer birate da na taj nacin razmisljate. Nista ne moze doci u vas zivot dok ga ne prizovete svojim upornim mislima. Misli su osnov svega. Sve sto vidimo i sto nam se desava, ukljucujuci osecanja, samo su posledice.

Uzrok svega jesu nase misli. Osecanja su nas neverovatni dar koji nam je dat da bismo znali kako razmisljamo. Postanite svesni svojih osecanja i uskladite se s njima, jer to je najbrzi nacin da postanete svesni onoga o cemu razmisljate.

Imajte dobra osecanja i dobre misli. Znacete kad se pojave jer cete se osecati dobro. Uzbudjenje, radost, zahvalnost, ljubav. Dok proslavljate dobra osecanja, privlacite jos dobrih emocija i stvari od kojih cete se osecati lepo. 

Mozete u zivotu imati sve, ali morate se osecati dobro. Imate moc da promenite sve sto zelite, jer vi ste onaj koji bira sopstvene misli i vi ste onaj koji prozivljava sopstvena osecanja. 

Zaista je vazno da se osecate dobro, jer ta dobra osecanja saljete u univerzum kao signale i tako sebi privlacite ostale dobre stvari. Osecanje ljubavi je najvisa frekvencija koju mozete da emitujete.

Prestanite se zavaravati: 3 znaka da muškarac nije zainteresovan za vas

Vi zasluzujete sve ono divno sto vam zivot moze pruziti. Toga ste instinktivno svesni, jer se osecate jako lose kada vam se ne dogadja dovoljno dobrih stvari. Vi ste tvorac samog sebe, a zakon privlacnosti vase je carobno orudje uz pomoc koga mozete stvarati u svom zivotu sve sto zelite.

Kako koristiti tajnu

 

Vi sami ste tvorac citavog svog zivota i svega sto se u njemu desava. Duh jednostavno odgovara na svaku vasu zapovest. Duh je uvek prisutni zakon privlacnosti koji uvek zna sve sto mislite, govorite i radite. Duh pretpostavlja da zelite sve ono o cemu razmisljate.

 

Stvaralacki proces

 

  1. korak: Trazi

Prvi korak je trazenje. Zapovedite svemiru. Saopstite mu sta tacno zelite. Svemir odgovara na vase misli. Mozete izabrati sta zelite, ali mora vam biti jasno sta stvarno zelite.

  1. korak: Veruj

Drugi korak je verovanje. Verujte da vec imate ono sto ste zatrazili. Imajte nepokolebljivu veru. Verovanje u ono sto jos niste videli. “Znam da se ostvaruje ono sto sam trazila.”

Morate verovati da ste primili. Morate da znate da je ono sto ste zatrazili postalo vase istog trenutka kad ste zatrazili. Ta vera mora biti apsolutna i kompletna. Ono sto zelite smatrajte vec svojim. Razmisljajte o tim stvarima kao o svojim, kao o necemu sto vam pripada, kao o necemu sto vec imate. 

U momentu kad trazite, kad poverujete i kad postanete svesni da vam to vec pripada, iako je i dalje nevidljivo, ceo svemir se pokrece da bi ostvario vasu zelju i ucinio je vidljivom. Morate verovati da to vec imate. Morate verovati da ste vec dobili. Trazite ono sto zelite verujuci da je to vec vase.

Kako privući prave ljude?

 

3.korak: Primi

Primanje je treci, poslednji korak procesa. Pocnite da se radujete. Osecajte se onako kako biste se osecali da ste vec dobili ono sto zelite. Osetite tu radost.

Trazite jednom, verujte da ste primili i sve sto jos treba da uradite da biste zaista primili jeste da se osecate dobro. Primicete onda kad se budete osecali kao da vec imate ono sto ste trazili i kad taj osecaj bude tako stvaran kao da je to vec pred vama, kada poverujete da ste primili.

Mocni procesi

 

Ocekivanje je snazna privlacna sila, jer vam privlaci bas ono sto ocekujete. Ocekivanje privlaci ono sto zelite u vas zivot.

Zahvalnost je savrsen nacin za privlacenje dobrih stvari. Privlacimo sve ono o cemu razmisljamo i na cemu smo zahvalni. Cim pocnete da osecate zahvalnost za sve ono sto vec imate, pocecete da privlacite jos vise dobrih stvari, jos vise onoga na cemu cete biti zahvalni. 

Kada se zahvaljujete kao da ste vec primili ono sto zelite, vi saljete snazan signal u svemir. Taj signal govori da vec imate ono sto ste pozeleli, jer ste vec zahvalni na tome.

Vizualizacija je izuzetno mocna zato sto u tom procesu stvarate u mislima slike u kojima sebe vec vidite sa onim sto zelite i formirate misli i osecanja kakve biste imali da vec posedujete zeljeno. Vizualizacija je snazno fokusiranje misli u slikama koje izaziva isto tako snazna osecanja.

Dok vizualizujete, vi materijalizujete. Vas um ne pravi razliku izmedju toga da li nesto zaista radite ili samo zamisljate da to radite. Ako ste nesto postigli u mislima, to je kao da ste to postigli i u stvarnosti. Dok zamisljate i osecate, budite u sebi osecanje vere da bas sada imate ono sto zelite. Istovremeno izrazavate poverenje i veru u svemir, jer se fokusirate na konacni rezultat i osecate da cete dobiti ono sto zelite, ne obracajuci paznju na to kako ce se to dogoditi. U svojim mislima vi ste vec dobili to sto zelite. Osecate da to vec imate. Vas um i citavo vase bice osecaju da se to vec dogodilo.

Odlucite sta zelite. Verujte da to mozete imati. Verujte da sve to zasluzujete i verujte da je moguce. Onda, svakog dana, sklopite oci na par minuta i zamislite da vec imate ono sto zelite, osetite da to vec posedujete. Zatim se koncentrisite na sve ono na cemu ste vec sada zahvalni i istinski uzivajte u tome. Prepustite se svakodnevici i sve ostavite svemiru znajuci da ce on vec naci nacin kako da sve to ostvari.

Izazovi sebe, promeni etiketu

Tajna novca

 

Sve sto um moze da zamisli, moze i da ostvari.

Da biste privukli novac morate da se usredsredite na bogatstvo. Morate svojim mislima odaslati novi signal, i to signal da imate vise nego dovoljno. Morate se posluziti mastom i vec sad poverovati da imate novca koliko zelite. Budite svesni da vam novac pripada, jer kad ga zatrazite on je vec vas.

Precica kojom cete doci do svega sto u zivotu zelite jeste u tome da BUDETE srecni i da se OSECATE srecnim ovog momenta! To je najbrzi nacin da u svoj zivot privucete novac i sve drugo sto pozelite. Vas posao je da trazite, verujete kako dobijate i osetite se srecnim. Detalje prepustite svemiru.

Kada se radi o sticanju bogatstva, bogatstvo mora biti vas mentalni stav. Sve se svodi na to kako razmisljate. Morate se osecati dobro u vezi s novcem da biste privukli novac. Pocnite da izgovarate i osecate: “Tamo negde postoji mnogo novca koji je vec krenuo ka meni.”

Bogatstvo vam pripada rodjenjem. Zasluzujete sve ono dobro koje zelite, i svemir ce vam sve to dobro i doneti, ali ga morate prizvati u svoj zivot.

Tajna odnosa

 

Tajna nas uci da sami stvaramo svoj svemir, i da ce se sve sto pozelimo ostvariti u nasim zivotima. Zato su nase zelje, misli i osecanja izuzetno vazni, jer ce se ostvariti.

Svakom nasem postupku prethode misli. Misli stvaraju reci koje izgovaramo, nasa osecanja, nase postupke. Postupci su narocito znacajni, jer su to misli koje su nas naterale na delovanje. Nekada nismo svesni svojih najskrivenijih misli, ali ako sagledamo svoje postupke, znacemo i kako smo razmisljali.

Kad zelite da privucete nesto u svoj zivot, vodite racuna o tome da vasi postupci ne budu u suprotnosti sa vasim zeljama. Razmislite o tome sto ste trazili i uverite se da vasi postupci odrazavaju ono sto treba da primite i da se ne suprotstavljaju vasim zeljama. Ponasajte se kao da ste to vec primili. Radite tacno ono sto biste radili da ste danas dobili ono sto ste trazili i preduzimajte korake koji ce snazno izrazavati vase ocekivanje.

Kako uspešni ljudi započinju svoj dan?

Vas posao ste vi sami. Svako od nas je odgovoran za ostvarenje sopstvenih zelja. Osnovni razlog zbog koga morate voleti sebe lezi u tome da se ne mozete osecati dobro ako ne volite sebe. Samo je jedna osoba odgovorna za vasu srecu i vase raspolozenje, a to ste vi. Vase radost je u vama.

Tajna sveta

 

Sve na sta se usredsredimo, mi zapravo stvaramo. Bez obzira na to kakva je teskoca, bez obzira na to gde se ona nalazi, bez obzira na to ko je pogodjen, vi nemate drugog pacijenta osim sebe samoga; nema vam druge sem da ubedite sebe u istinu koju zelite da vidite ostvarenu.

Naucite da ostanete mirni i skrenete paznju sa onoga sto ne zelite i sa opsteg emotivnog naboja koji to nesto okruzuje i usmerite je na ono sto zelite da dozivite… Energija odlazi u pravcu u kome idu misli.

Da li postajete svesni kakvu fantasticnu moc posedujete vec samim svojim postojanjem na svetu? Ako svoju paznju usmerite na dobre stvari, onda se i osecate dobro i donosite svetu sve vise dobrote. Istovremeno i u svoj zivot privlacite vise dobrih stvari. Kada se osecate dobro oplemenjujete sopstveni zivot, ali oplemenjujete i ceo svet. Vi vladate svojim zivotom a svemir odgovara na sve vase zapovesti.

Sustina ovog zakona jeste u tome da morate misliti o izobilju, osetiti izobilje, verovati u izobilje. Dobrih stvari nikada nece ponestati jer za svakoga ima i vise nego dovoljno. Zivot je zamisljen da bude ispunjen obiljem.

Tajna za vas

 

Ukupna energija vibrira na odredjenoj frekvenciji. Posto ste i sami energija, i vi vibrirate na nekoj frekvenciji a nju odredjuju vase misli i osecanja. I sve ono sto zelite jeste energija koja vibrira. Kada razmisljate o necemu sto zelite i odasiljete tu frekvenciju, vi izazivate vibriranje energije zeljenog i tako ga privlacite sebi.

Vi predstavljate najjaci odasiljac u svemiru jer imate moc da putem misli usmerite svoju energiju i izazovete vibracije onoga na sta se fokusirate i tako ga privucete sebi kao magnet. Kad god nesto dobijete, to ste sami sebi privukli po zakonu privlacnosti, tako sto ste bili na pravoj frekvenciji i u skladu sa univerzalnim zalihama. Univerzalna inteligencija koja sve prozima pokrenula je ljude, okolnosti i dogadjaje da vam pruze ono sto zelite, jer zakon tako funkcionise.

Vi ste jedini koji sebi mozete osmisliti zivot kakav zasluzujete.Cim se namerno usredsredite na ono sto zelite, cim pocnete da emitujete dobre misli i osecanja, zakon privlacnosti ce reagovati. Vi ste kreator sopstvene sudbine.

Rano agresivno ponašanje – Kako ga prepoznati?

Kada kazete “Ja jesam” reci koje slede ogromnom snagom prizivaju stvaranje jer objavljujete cinjenice. Vi to sa sigurnoscu tvrdite. Afirmacija za ceo zivot: “Ja jesam potpuna, savrsena, snazna, mocna, puna ljubavi, skladna i srecna.” Gledajte na ono sto zelite kao na apsolutnu cinjenicu.

Kad nesto u svom umu osmislite, budite svesni da je to vec cinjenica i da nema nikakve sumnje da ce se ostvariti. Usudite se da verujete u svoje ideale. Razmisljajte o svojim idealima kao o vec ostvarenim stvarima.

O cemu god da razmisljate, ne gubite svest o sadasnjem trenutku. Sve sto zelimo, sta god to bilo, motivisano je ljubavlju. Da bismo privukli sve ono sto volimo moramo zraciti ljubavlju, a onda ce se sve ono sto zelimo vrlo brzo pojaviti. Radi se o tome da morate voleti sebe ako zelite da budete na najuzvisenijoj frekvenciji ljubavi.

Tajna zivota

 

Vasa svrha je ona koju sami sebi odredite. Vasu misiju sami birate. Vas ce zivot biti onakav kakvim ga sami stvorite. Unutrasnja sreca je zapravo pokretacka snaga uspeha. Budite srecni sada. Osecajte se dobro sada. Sve sto vas raduje, privlacice u vas zivot jos vecu radost.

Stigli ste do ove prekretnice u zivotu jednostavno zato sto nesto u vama neprestano ponavlja: “Ti zasluzujes da budes srecan.” Rodjeni ste da biste necemu doprineli, da biste uvecali vrednost ovog sveta. Jednostavno, da biste bili nesto vece i nesto bolje nego sto ste bili juce.

. . . Vi gospodarite svemirom. Vi nasledjujete kraljevstvo. Vi ste savrsenstvo zivota. A sada znate Tajnu.

Tajna je odgovor na sve sto je bilo, na sve sto jeste i na sve sto ce ikada biti.

 

THE SECRET – Rhonda Byrne

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments

[…] SVE JE MOGUCE ONOME KOJI VERUJE […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x