https://www.pexels.com/photo/three-women-holding-bubble-text-cards-3184401/

6 stvari koje nikada ne biste trebali uraditi zbog muškarca – pa čak i da je “zadnji na svetu”!

Ljubav je sila koja čoveka najsnažnije kreće, ali joj ne morate dozvoliti da određuje svaki vaš pokret. Veoma je važno brinuti se o drugima, ali ne po cijenu vlastite sreće. Ako želite da imate srećan i ispunjen život, nikada ne biste smeli da radite sledeće stvari zbog čoveka ili čak da je on “poslednji na svetu”.

Ne odustaj od svojih snova

Ako ste oduvek želeli da budete učitelj, na primer, ne dozvolite mu da vam odgovori kako želite. Ne dozvolite mu da vas dovede u situaciju da birate između njega i vašeg sna. Ako je vaša ljubav dovoljno jaka, sigurno ćete naći rešenje koje će odgovarati oboma. Ono što žena nikada ne bi smela učiniti je da se odrekne svojih snova, samo da bi zadovoljila muškarca.

Kako horoskopski znakovi vide jedni druge?

Ne menjajte svoj izgled

Samo zato što muškarci vole da vide zgodne pevačice i top modele  ne znači nužno i da njihove partnerke moraju da izgledaju kao oni. Ako vas natera da se oblačite onako kako on voli ili čak predlaže plastične operacije, zaista nemate šta da tražite sa njim. To je vaše telo i vi odlučite šta ćete s tim. Ako te zaista voli, volece te upravo onakvom kakva ti i jesi.

Ne zapostavljajte svoje prijatelje

10 osobina kod žena koje magično odbijaju muškarce

U današnje vreme, jednostavno nemate vremena da ostvarite sve što planirate. Međutim, čak i kada imate slobodno vreme, ne biste ga trebali provoditi sami sa partnerom. Vaša porodica i prijatelji podjednako su vam potrebni koliko i on. Odvojite vrijeme tako da se niko ne oseća zapostavljeno.

Ne pravite se da ste nešto što zaista niste

Nikada se ne pretvarajte da ste nešto što niste. Ne pravite se manje inteligentnim ili sposobnim samo da bi se on osećao bolje. Verovali ili ne, muškarci zapravo vole samohrane i nezavisne žene. I sigurno će vaš muškarac biti ponosan što ima nekoga poput vas.

PROFIL PSIHOPATE

Ne gladujte

Nema ničeg lošeg u tome da želite biti zdravi i izgledati dobro. Pazite na ishranu i vežbajte jer želite, a ne da biste udovoljili svom partneru. Najvažnije je da ste zadovoljni svojim izgledom i da se dobro osećate u svom telu.

Ne dozvolite mu da vas kontroliše

Koliko god ga volite, ne smete mu dozvoliti da kontroliše vas život. Ako ste u ozbiljnoj vezi, normalno je da zajedno donosite veće odluke. Ali ni u kom slučaju ne sme donositi svoje odluke o vašem životu. U redu je da vas sluša i posavetuje vas, ali konačnu odluku donosite samo vi. Uostalom, to je vaš život i vi odredite kako ćete ga živeti.

Smrt NIJE KRAJ života

minimagazin.info

5 1 vote
Article Rating
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments