10 OSOBINA SAMOSTALNE I SJAJNE ŽENE KOJU SVAKO ŽELI KRAJ SEBE

Osobine nezavisne žene koja ostavlja sjajan utisak i veruje u sebe – njena energija privlači, čvrsto stoji na zemlji i teži ličnom razvoju…

Svako od nas je različit, i u tome je prava lepota. Ukoliko niste zadovoljni nekim aspektom svog bića, svakako imate slobodu izbora da radite na sebi, poboljšavate se i usavršavate se. Naravno, to ne znači da treba da težite perfekcionizmu, već da sebe podsetite da kroz lični razvoj možete ostvariti mnoge stvari koje želite.

Nezavisne, samostalne žene, one koje rade na sebi, zrače posebnom energijom koja privlači, a istovremeno se osećaju dobro u svojoj koži. Otkrivamo koje osobine ima žena koju svako želi u svom životu, a ona stoji čvrsto na tlu i nastavlja da raste:

 

1. Ona može da se brine o sebi

– Takva žena privlači pažnju i izaziva poštovanje. Ona može da odgovara za svoje postupke i nikada ne prebacuje odgovornost na druge ljude. Takva žena je pouzdana, vredna i samouverena.

 

2. Udobno joj je u svom telu

– Ona zna svoju vrednost i uverena je u sebe. Iako možda ima i komplekse, može se sa ponosom pogledati u ogledalo. Takva žena je dovoljno pametna da shvati da je važno samo ono što ona misli o svom izgledu.

 

3. Ima snažan osećaj nezavisnosti

– Nezavisna žena se ne oslanja ni na koga da zadovolji svoje lične potrebe. Ona se ne zaljubljuje iz interesa, bilo finansijskog ili emocionalnog. Takva žena ravnopravno ulazi u vezu i ostaje nezavisna i slobodna.

 

4. Ona nije egocentrična

– Nije opterećena sa tim da sebe uvek stavlja na prvo mesto. Posvećena je odnosima, trudi se da svoj ego drži u zdravim granicama. Ona želi ljubav, iskrenost i poštovanje, a u odnosu to uzvraća jednako ili duplo.

 

5. Izbegava dramu

– Ovakva žena izbegava dramu, već je prilično zrela. Ona se ne igra detinjastih igrica, ne pravi slona od muve, ne pokušava da igra manipulativne i ljubomorne igrice u odnosima.

 

6. Ona vas inspiriše da budete bolji

– U odnosima se trudi da mnotiviše i ohrabri. Ona želi da ispunite svoj potencijal jer voli i poštuje vas i vaše sposobnosti.

 

7. Ona nastoji da reši konflikt

– Zrela i nezavisna žena može takođe ući u konflikt, ali ona zadržava svoj um hladnim i želi da pronađe rešenje.

 

8. Ona ima svoje mišljenje, ali je otvorena za druga mišljenja

– Ona se ne plaši da kaže svoje mišljenje i da se zalaže za svoja uverenja. Takođe je tolerantna prema mišljenju drugih. Spremna je da sluša, čak i da promeni svoje mišljenje ako drugi imaju vredne argumente.

 

9. Ona ostavlja dobar utisak

– Ona je samouverena, pametna, otvorena, iskrena i posvećena. Stoga, ona ostavlja dobar utisak na ljude, nikada se neće stideti da pokaže svoju pravu prirodu, neće se plašiti da kaže ili učini nešto pogrešno.

 

10. Drugi ljudi su srećni što su je upoznali

– Svako želid a je sačuva u svom životu, a kao partnerka, ona je neko kome se lako poklanja srce. Ukoliko želi da podeli život sa vama, budite zahvalni na tome.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x