NAJGLAMUROZNIJI ZNAK U HOROSKOPU! Ko je koji znak u horoskopu, pogodićete po BOJAMA koje ih odlikuju!

Koja boja kom horoskopskom znaku najviše pristaje ?

Ovan

Svi ćemo odmah reći crvena, to je tačno ali hajde da vidimo nakoji način Ovan “nosi” boje? Ovan će retko kada obući na sebe komplet crvene boje. To će pre biti neki detalji. Recimo, žena Ovan ima savršen sveden komplet i taj komplet će razbiti crvenim ili crnim tedaljen u vidu broša, ešarpe ili savršenim nizom belih bisera oko vrata.

Svakako ćete ženu Ovna primetiti po crvenoj kosi. Njima ta boja savršeno pristaje. Često je njihov ten svetliji pa imaju plave ili zelene oči uz koje se savršeno uklapa crvena ili crna kosa.

Ovan voli jake detalje, krupan nakit.

Nakit je njihova strast. Vole jake krupne detalje na sebi kao što su efektne minđuše ili prsten ili crvene lakovane cipele sa visokom štiklom ili umerenom peta štiklom. Nisu im strane ni jarke boje kose u ranoj mladosti i extremne frizure. To samo Ovan može da iznese.

Ovan se ne plaši boja, a Bik traži zemljane tonove. Blizancima pristaju bebi nijanse.

 

Bik

Biku pistaju zemljani tonovi. Preciznije rečeno žena Bik će se uvek opredeliti za kombinaciju boja koje su neprimetene. Zemljane boje su svuda prisutne oko nas, ali naše oko ih ne primećuje, stopljene su sa nama. Takav odabir boja bira Bik.

To ne mora nužno samo da budu zemljani tonovi već može da bude kombinacija bele i mornarsko plave boje. Žena Bik uvek ističe svoje obline pa može da obuče svedenu usku belu haljinu i da taj komad razbije jakim mornarsko plavim kaišem oko struka što će istaći njene grudi i struk.

 

Blizanci

 

To su večita deca! Njima pristaju sve šarene i bebi boje. Ne vole “oštre” i “stroge” komplete već uvek mora da prolazi momenat dečije radosti kroz njihov stil. Možemo ih videti u romantičnoj puder roze haljini možda čak i strogog poslovnog kroja ali će tu kombinaciju razbiti sa maijcom na kojoj je Miki Maus.Kosa je često puštena i frizura je opuštenog stila.

 

Rak

 

Račice su prave dame. One vole udobne i mekane stvari koje ističu njihovu figuru. Rakovi nikada na sebe neće staviti jarke upadljive boje. To će pre svega biti plastelne nežne boje sa cvetnim i nežnim dezenom koji se savršeno uklapa uz njihov karakter. Jako vode računa o svojim noktima i za to su u stanju da provedu sate u salonu kako bi njihove ruke tj nokti izgledali besprekorno. Uglavnom se odlučuju za nežno roze lak ili frenč.

Rak bira pastelne nijanse i cvetni dezen, a Lavice su glamurozne!

 

Lav

 

Slično kao žena Ovan samo glamurozno! Sve jarke i zlatne boje njoj pristaju. Kao i crna. Da krenemo redom Žena Lav će na sebe obući zlatnu glamuroznu haljinu i nikako neće izgledati prenapadno. Jednostavno ona je glamur sama za sebe i jedino ona može i zna da iznese takvu kombinaciju. Visoke potpetice su njena opsesija kao i skup nakit koji će upotpuniti njen glamur. Ona je jednostavna takva. I da obuče na sebe “najobičniju”haljinu ona na njoj izgleda kao milion dolara.

 

Devica

 

Kraljica sklada i umerenosti. Ona je stvorena za jednostavne komade garderobe. Boje koje njoj pristaju i koje ona savršeno nosi su crna, bela, siva i ponekad teget ili možda maslinasta. Voli večite komade garderobe koje nikada ne izlaze iz mode kao što je mala crna haljina. Ona neće outfit razbiti nikakvim detaljem. Za nju je to nepotrebno. Glavni utisak koji Devica ostavlja je svedenost koja nikad nije jeftina, umerenost, nega i njena higijena.

 

Vaga

 

Ona je glamur dama ili najslađa devojka komšinica iz kraja. Sve te osobe žive u jednoj Vagi. Ona je, kada su boje i stil u pitanju, kombinacija Ovna, Lava i donekle Raka. Jedino Vaga može da ponese kombinaciju glamurozne zlatne ili crne haljine i sa detaljima cveća a da to na njoj ne izgleda kao “vašar” već prefinjeno i damski.

Večiti komadi garderobe su na Devici, a Škorpija se prepoznaje po crnoj haljini.
Takođe, Vagu možete da vidite u običnoj beloj majici i ilizanim 501 farmerka i “starkama”, a da odaje utisak dame i gradske devojke. U kući je u najfinijem ogrtaču sa neobaveznom punđom dok kuva ručak a opet je dama i luda devojka iz komšiluka!

 

Škorpija

 

Njena boja na prvom mestu je crna. Škorpija je najmističniji znak horoskopa. Voli tamne i zagasite boje koje ističu njenu mističnost. Ona je seksi dama horoskopa. Ona na sebi nema puno detalja i kosa joj je crne boje. Šmnikom ističe oči jer su one njen glavni adut.

 

Strelac

 

Voli gotovo sve boje! Njen stil nije jasno definisan kao ni njen pristup životu. Kao i Blizanci Strelac je večiti Petar Pan horoskopa. Žena Strelac će se najpre odlučiti za sportsko damski sti. Ne voli stvari u kojima se ne oseća komotno. Voli da kombinuje razne stilove. Boja kojoj ona uvek daje prednost je ljubičasta ili žuta. Prati njen vedar i optimistični duh.

Sportsko-damski stil je Strelac, a boja žuta. Jarac ne rizikuje: bela, siva i crna.

 

Jarac

 

Jasna i precizna forma je njen stil . Od boja uvek bira sivu, crnu i belu. Kao ne voli puno da rizikuje u životu, takav odnos ima i prema kombinaciji boja. Sa ove tri boje ona ne može da omaši. Ozbiljnost i odgovornost je ono što ona ističe u prvi plan a navedene boje to prate. Animal print nose Vodolija i Ribe

 

Vodolija

 

Kraljica nespojivih boja i dezena. Sve što niko ne bi obukao obućiće Vodolija. Ali, kada ona napravi kombinaciju svakao joj mogu pozavideti i najpoznatiji modni kreatori. Samo je njoj dopušteno da kombinuje leopard stil sa zebrom i cvetovima. Ona je sama za sebe jedan čarobnjak!

 

Ribe

 

One su poslednji znak u horoskopu i one su kombinacija svih gore navedenih 11 znakova. Riba je sve! Ona može da bude dama, prosjak, kraljica glamura, glumica ili pajac. Sve se to nalazi u njoj. Po potrebi budi taj deo sebe i shodno tome se oblači. Boje koje ona voli su bela, plava i zelena kao i pastelni tonovi.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x