HOROSKOP (za period 28.12.2021. – 11.01.2022.)

OVAN (21. 03 – 20. 04)
POSAO – Delujete podsticajno na okolinu pa dogovor koji postignete tokom prve nedelje perioda obećava zajednički dobitak i to već od početka perioda. Važno je da podstičete dobar odnos sa saradnicima i da poštujete različite stavove. Problem oko imovine polovinom perioda.
LJUBAV – U vezama i brakovima velike sumnje i nepoverenje sa dosta konflikata i netrpeljivosti. Slobodnima bi mogao da se desi susret ili poznanstvo koje obećava.
ZDRAVLJE – Kičma.

BIK (21. 04 – 20. 05)
POSAO – Delujete kao osoba koja svoje ciljeve stavlja iznad interesa drugih, tako da vas očekuju različiti komentari i nečije negodovanje. Važno je da nesporazume rešavate bez dodatnih pritisaka jer postajete bezobzirni a to vodi u problem. Ipak postoji i jaka povoljnost polovinom perioda.
LJUBAV – Ako ste u vezi ili braku morate znati da osoba sa vama ima svoja merila i režim a i prag tolerancije. Ljubav iz prošlosti vam se vraća.
ZDRAVLJE – Vrat.

BLIZANCI (21. 05 – 20. 06)
POSAO – Iznećete veoma jake argumente i uspeti da ostvarite napredak koji će vam obezbediti i dobitke i sigurnu budućnost. Uspešan susret sa osobom koja odlučuje o poslovno-finansijskim interesima. Novčani dobici polovinom perioda ali počnite da razmišljate o smanjivanju troškova.
LJUBAV – Ako imate partnera preuzmite inicijativu. Ako ste slobodni očekujte ozbiljnu vezu.
ZDRAVLJE – Stomačni virus.

RAK (21. 06 – 22. 07)
POSAO – Brzopleti ste i sa manje uspeha nego vaši saradnici i to vas čini nervoznim i sklonim greškama. Jedna greška polovinom perioda bi vas mogla koštati posla ili položaja. Konflikt sa osobom koja vam nameće svoje mišljenje. Sa pozitivne strane smeši vam se izvesno napredovanje uskoro.
LJUBAV – Nemojte činiti stvari koje iritiraju druge ili partnera u vezi. Skloni ste preterivanju i nepotrebno izazivate necije negodovanje.
ZDRAVLJE – Oblast grudi.

LAV (23. 07 – 22. 08)
POSAO – Administrativni i zakonski problemi. Po pitanju finansija ovo je težak i napet period u kome su mogući troškovi i gubici. Uz dopunski rad ili honorarni posao mogli bi popraviti situaciju. Sve što ste isplanirali neće ići na vreme i u roku.
LJUBAV – Naglašeno ste radoznali što vam pojačava želju za eksperimentisanjem i tajnim vezama a to vam je potpuna greška. Nemojte da se posle kajete.
ZDRAVLJE – Srce.

DEVICA (23. 08 – 22. 09)
POSAO – Ima nervoze i napetosti ali ako ste bez posla očekujte da će te ga dobiti. Radi se o poslu koji se obavlja ležerno a donosi lep novac. Ako imate posao doći će do promene uslova koji omogućavaju bolji standard. Veoma dobra prilika vas čeka oko Božića, kao i dobitak.
LJUBAV – Privlačićete pažnju i poglede drugih. Ostvarujete ljubavne želje. Velika romansa je na pomolu.
ZDRAVLJE – Želudac.

VAGA (23. 09 – 22. 10)
POSAO – Dekoncentrisani ste. Neko vas sputava da ostvarite svoje poslovno-finansijske namere a vi ne trpite da vas neko sprečava i ne želite da se pomirite sa strogim režimom ili neuspehom. Konflikt na poslu i problemi sa zakonom. Krajem perioda ćete rešiti probleme.
LJUBAV – Osećate se odbačeno. Komunikacija postaje neiskrena. Ipak krajem perioda dolazi do sređivanja situacije. Ne dramite previše.
ZDRAVLJE – Mokraćni kanali.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)
POSAO – Pokazaćete ekstremnu upornost ali i znanje. Uspećete da nametnete svoja rešenja. Započinjete posao za koji imate dovoljno interesovanja, znanja i podršku. Sigurni novčani dobici i ozvaničenja. Nezaposlenima moguć posao. Unapređenje.
LJUBAV – Pokušaćete da izbegnete susret ili vezu sa osobom koja ima slobodniji moral ali vam neće uspeti. Potpuno će vas opčiniti i zavesti. Zaljubićete se do ušiju.
ZDRAVLJE – Grlo.

STRELAC (23. 11 – 21. 12)
POSAO – Komplikovan period ali pokazaćete znanje i sposobnost pred osobama koje imaju iskustva što će vas izdići znatno iznad proseka. Zauzećete odgovorno mesto i ulogu. Očekujte dobru vest polovinom perioda. Rešavanje imovinskih pitanja.
LJUBAV – Stvari izgledaju sasvim dobro ma koliko vi sumnjali. Nije sve onako kako se čini. Obnavljanje veza i pomirenja.
ZDRAVLJE – Vene na nogama.

JARAC (22. 12 – 19. 01)
POSAO – Neko će napokon nagraditi vaše zalaganje. Rešićete i jedan zakonski ili administartivni problem. Očekujte sklapanje dobrog ugovora. Moguć put ili kontakti vezani za inostranstvo. Novčani dobici i materijalna pitanja naglašeni i u porastu.
LJUBAV – Nedostaje vam emotivni podsticaj ali planirajte susret sa osobom koja će vam udahnuti dodatnu energiju.
ZDRAVLJE – Kičmeni kanal.

VODOLIJA (20. 01 – 18. 02)
POSAO – Ostvarićete konkretne rezultate ali ste kolebljivi i nesigurni u poslovnim pregovorima. Izbegavajte rivalske odnose i ne budite sujetni. Svako koristi taktiku koju najbolje poznaje. Pomoć od člana porodice ili rešavanje pitanja nekretnina.
LJUBAV – Neko će polovinom perioda probuditi strast u vama ali i ljubomora počinje da dominira. Tajne veze.
ZDRAVLJE – Krsta.

RIBE (19. 02 – 20. 03)
POSAO – Bićete kažnjeni, ali vam neće biti jasno šta se od vas očekuje. Potrebno je da ispunite sve zadate uslove. Ne objašnjavajte stvari koje vaša okolina dobro poznaje. Niste do sada baš uvek bili fer i to vam se vraća poput bumeranga. Kraj perioda donosi delimično poboljšanje.
LJUBAV – Na dobrom ste putu da naljutite nekog ili neko vas. Nervoza i nepoverenje dominira u ovom periodu. Svadljivi ste.
ZDRAVLJE – Noge.

 

MILAN SASIC

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x