Ako tražite pravu ženu obratite pažnju na njen znak Zodijaka: Mnogi sanjaju ženu poput….

Izdvajamo lestvicu najboljih supruga prema znakovima Zodijaka.

 

4. mesto – Ovan

Ovan: Ako volite živjeti turbulentno, slobodno se oženite Ovnom. Intenzitet emocija i strasti je ono što će pratiti vašu vezu. Takve su žene sigurne u svoju neodoljivost i veruju da su poklon sudbine svome mužu. Ovan preuzima mnogo obaveza na sebe što će partneru olakšati život

3. mesto – Jarac

Devojke pod znakom Jarca apsolutno su sigurne da su idealne u svemu, stoga bi se trebale udati samo za idealnog muškarca. Njihova slika svijeta neće biti uništena ako ne sretnu pravog čoveka. Definitivno će se dobro uklopiti sa muškarcem kojeg vole i biće im pouzdana podrška u svemu.

 

2. mjesto – Vodolija

Na drugom mestu u oceni idealnih supruga – Vodolija. Dokazano je da muškarci doslovno sanjaju da se ožene takvom ženom. I za to postoji razlog: Vodolija je uvek zadovoljna svojim životom, zrači pozitivom energijom i mladolikošću čak i u kasnijim godinama.

1. mesto – Rak

Osvaja titulu “Idealna supruga”. Od detinjstva takve devojke sanjaju o veličanstvenom venčanju i vlastitoj porodici. Puno čitaju i gledaju filmove o tome kako vezu učiniti savršenom. Sve u svemu, odlično im ide.

Oni i njihovi brakovi su obično vrlo sretni. Kao loša strana Rakova, može se navesti činjenica da ponekad previše vole svog supruga, zadirući u njegovu privatnost. Njihovo ogromno srce će im često naštetiti jer ih je lako povredite. Zato pripazite na to.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x