Žene se potpuno predaju muškarcima koji znaju šta rade 

U prirodi je sve sazdano na harmoničnim odnosima između muškog i ženskog principa. I priroda je na samom delu sve uredila fantastično, naše je samo da razumemo istinu i prihvatimo je takvom kakva jeste. U projekciji prve čakre kod žene je udubljenje, što znaci da ženski princip prima kreativnu energiju univerzuma, a kod muškaraca se u ovoj projekciji nalazi istupajući organ, što znači da je muški princip izražen u spoljašnjem svetu putem akcije.

Dakle, muški princip kao aktivni teži manifestaciji, dok ženski kao unutrašnji teži vraćanju u duhovno stanje egzistencije. Muški princip je INFORMACIJA a zenski KREACIJA. Priroda ženskog je ljubav, mudrost i jasna vizija izražena kroz osećanja i želje, dok je princip muškog aspekta da obezbedi usluge ženskoj prirodi. Ova dva principa su neodvojiva na kosmičkom nivou i kada su u harmoniji i deluju zajedno rezultati su fantastični!

E sad pošto je muški princip energija stvaranja tj energija JAN ili znanje, osnovna dužnost muškarca jeste da joj to znanje i prenese, da vaspitava ženu i da je nauči! Kod njega je taj centar uvek napunjen energijom da bi mogao da realizuje svoje zadatke u ovom životu. U tome leži izvor njegove fizičke sile- testosteron! Pri tom, on ženi ne predaje samo energiju već i materijalne uslove koji su sazdani na toj energiji.

Svi mi težimo da pored sebe imamo što kvalitetnije partnere jer je to garant stabilnijeg života i zaštićenosti kako na fizičkom tako i na tankom planu, a tadođe i garant zdravijeg potomstva i prosperiteta- Arthe. U ovom slučaju šta određuje kvalitet muškarca? Pa upravo kvalitet testosterona! A kvalitet testosterona daje Darma!

Muškarci koji je ne vrše nemaju kvalitetan testosteron tj nemaju JAN. Žene to itekako osećaju i ne idu onima koji nemaju šta da im daju jer na taj način žena kao sama emanacija prirode daje upravo podršku prirodi. Znači kad pričamo o privlačnosti to je u stvari to, jer ženama su privlačni muževni muškarci, a muževnost upravo određuje količina i kvalitet testosterona. Svesni ste da je danas na testosteron jak udar sa svih strana. Sva hrana je jako zatrovana hemijama koje ga jako spuštaju, zatim flaširana voda i sl.

Utoliko je vaša dužnost i odgovornost veća. Hoćete da vas žene biraju? Radite na sebi, izučavajte Vede, radite askeze, gladujte, postite, pobeđujte. Budi primer Darme! Budi čovek za primer! Žena takođe svojom ženskom energijom može da diže testosteron kod muškarca.

Ali da li zaista mislite da će takva žena, koja živi darmično i tako neguje tu svoju lepu žensku energiju usmeriti tu energiju na tamo nekog padavičara koji je naziva nesrećnicom i torokušom? Pa naravno da nije luda. Onoliko koliko su i same svesne toliko očekuju i od muškarca.

Žena bira i ako vas je izabrala a vi je unižavate, nazivate svakakvim imenima i sl snosićete posledice za to jer ste licemer koji ni sam ne ispunjava svoje dužnosti kako treba i ne vaspitava ženu i za to snosi odgovarajuću karmu! Jer ona vas je birala naspram sebe i ona je za vas dostupna forma Boga na tački razvoja na kojoj se i sami nalazite. Žene koje dopuste da budu odabrane, same snose odgovornost pred kosmosom za loše izbore.

Dužnost muškarca dalje jeste da nauči ženu kako da prima tu energiju! Jer žena mora da bude otvorena da bi mogla da primi tu energiju, tj mora da ima raskrućen taj energetski vihor ili otvorenu čakru. A da bi bila otvorena ona mora da se opusti, zato žena mora da ima poverenja u vas i da vas doživljava kao oslonac i zaštitnika. To je sve jako važno i deo je muških obaveza.

Zato razmislite kakvu energiju može da preda neko čije misli su na niskim vibracijama, neko ko se zanima politikom po ceo dan ili je fanatično opsednut sportom, pri tom još pije, puši i ne hrani se kako treba? Ženama su potrebni jaki muškarci uz koje i same mogu da se razvijaju a žena ne može da se razvija bez kvalitetnog muškog semena. Tako da sledeća dužnost muškarca jeste da ejakulira u ženu. On kroz seme ženi daje život ( Shivot- shivatma).

Priroda nalaže RAZMENU energije na svim nivoima da bi se stvorio balans i darma muškarca jeste da nauči kako istu da sakuplja! On mora živatmu štedeti za ženu sa kojom je a ne da je rasipa masturbiranjem svaki dan. Znači nikakvo izbacivanje semena napolje! Jedna kap sperme = 50 kapi krvi po snazi!

Ženama je ova energija neophodna za razvoj. U kali jugi im je takodje jako vazno da se vežu za izvor nečije energije ( da im se slomi rodova pregrada). Ako do toga ne dođe one traže od jednog do drugog a da ni same ne znaju šta traže. Zato se jako mora voditi računa da se biraju sRODni jer ženama je važno da PRIPADAJU nekome, i o tome su naši preci itekako vodili računa.

Dalje, obaveza muškarca jeste da ŠTITI sve žene! Onog momenta kada shvatite da ih niste ničemu naučili, vaspitali po običaju predaka, Vedama, shvatate da nemate nikakva prava da ih krivite što su ovakve ili onakve. Ti kao muškarac imaš obavezu da budeš vaspitač i drziš čvrsto do Darme. I tek kada budeš primer ispunjenja volje Božije moći ćes da kažeš nekoj ženi da je ovakva ili onakva, ali ni tad kao kritiku već samo kao način da je naučiš.

Muškarčeva predodređenost da zaštiti ženu podrazumeva nekad da zna da je zaštiti i od same sebe. U ženama se nekada odigrava takva bura emocija kakvu muškarci ( posebno niže varne) i nisu u stanju da shvate skroz. Ali oni moraju naučiti da izvuku na površinu ono što je slama iznutra ne optužujući je, već joj dati mogućnost da to savlada i prevaziđe. U vezi sa ovim, dužnost muškarca jeste da do tančina izuči ženski kalendar!

Da sumiram,da bi muškarac mogao da ispuni svoju osnovnu dužnost vaspitavanja i učenja žena, prvo i sam mora da zna ko je. Što znači pod broj

1. Da izučava Vede

2. Odredi varnu

3. Počne sa vršenjem Darme u odnosu na varnu

Jer žena dobija varnu onoga za koga se udala. I kakvog to smisla onda ima ako muškarac ne zna svoju varnu i dužnosti, tako ni žena uz njega ne može da obavlja funkciju koja je u skladu sa njegovom naznačenošću. Što dalje vodi do raznih problema što je danas itekako očigledno!

Muškarac mora da zna šta radi i tačka! Na njemu je da obezbedi i materijalne uslove. Muškarac gradi kuću, žena stvara dom! Muškarac upoznaje ljude, ona gradi odnose. Muškarac je kao i njegova muškost napolju, žena je unutra kao i njena ženstvenost. I drugačije ne ide!

Dragi moji muškarci! Ne morate biti lepi, ne morate biti bogati ni mladi…ono što vas čini privlačnim jeste kvalitet vašeg testosterona tj vaše ispunjenje i vršenje Darme. Kad kao takvi dokažete svoju prevashodnost ženi možete da je uzmete za ruku i vodite, slediće vas gde god bez ijednog pitanja!

A takav kad se pojavi klecaju kolena! Žena kad oseti da može vršiti svoju naznačenost podvlači crtu i ništa i niko je više ne zanima. Ona zna da je on ne vidi ništa manje od onoga što jeste jer je on vidi kao Boginju, i tu prestaje svaki otpor.

Snaga samouverenosti takvog muškarca razvaljuje i dopire do samog centra njene ženstvenosti. I kroz tu snagu i sigurnost žensko srce se otvara Bogu više nego što bi sama ikada znala i umela. I kao što sam pisala u prethodnom postu, gde prava žena snagom svojih misli može svom muškarcu poslati energiju gde god on da se nalazio, tako i ona na tankom planu moze da primi tu energiju ma sa koje udaljenosti, i da joj se bukvalno zavrti u glavi od jedne rečenice ))

Žene se potpuno predaju muškarcima koji znaju šta rade i vrše časno svoje dužnosti!

Muški, šmekerski, časno…daš mi- dam ti
Jelena Marosevic

Grupa: VEDE-PUT SRCA

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x