Lako li je biti ljubavnica? Veza sa oženjenim muškarcem.

Žene, koje imaju vezu sa oženjenim muškarcem, uvek su bile predmet prepričavanja i ogovaranja u društvu. Jer situacija za većinu je oćigledna – ljubavnica dolazi na “sve gotovo”, u to vreme kada je zakonita žena mnogo godina žrtvovala sebe za uspehe svog supruga. Ali, postoji i druga strana medalje, koja je vredna razmatranja.

Skoro svaka žena u svom životu bar jednom spada u kategoriju “ljubavnica”, jer sudbina ima svojih nepredvidivih preokreta. I sve “čari” ovih preokreta njoj postaju očigledni. Vikendi u samoći, nemogućnost da bude sa voljenim svaki minut, zajedničkom radovanju uspesima svoje dece, uspone i padovi zajedno – sve to može da dovede ljubavnicu do duboke depresije i frustacije u životu.

Kako izbeci ovu situaciju? Postoje neki saveti za žene, koje su srele na svom životnom putu oženjenog muškarca.

Prvi – trudite se da ne dozvolite da odnos postane mnogo ozbiljniji od prijateljstva.

Nemojte da Vas zavara bezazleno koketiranje, koje može doneti u Vaš život velike probleme. Nažalost, igra se često pretvara u duboku naklonost, od koje je pobeći jako, jako teško. Treba da budete od čelika i isključite oženjenog muškarca iz mogućih bliskih partnera.

Ako odnosi jos nisu prešli u ozbiljnu fazu, drugi savet – nemojte potonuti u dublja razmišljanja o ozbiljnosti ovakve veze.

Ne očekujte nikakva obećanja od oženjenog muškarca. Većina žena, koje su bile u ulozi ljubavnice tvrde da je dovoljno recimo tri meseca da bi se utvrdila ozbiljnost i namera muškarca prema Vama. Najverovatnije, čovek je ušao u ovaj odnos, ne razmišljajući da će uništiti svoj brak zbog svoje ljubavnice. Dakle, produbljavanje romana može doneti samo duševni bol. Raskinite odnos pre nego sto pređe liniju ozbiljne naklonosti.

I konačno, treći savet za one koje ne mogu zamisliti svoj život bez ovog čoveka.

Većina ljubavnica, nažalost ostaće samo ljubavnice, drugačiji ishod izuzetno je redak. Imajte sopstvene interese, ostanite maksimalno nezavisne – samo u ovom slučaju moćiće te da zadržite svog čoveka pored sebe i izbegnete ozbiljne psihološke probleme. Zabraniti ljubav ne može niko, ali u ulozi žene ili ljubavnice – birajte sami.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x