HOROSKOP: JUŽNI MESEČEV ČVOR U KONJUNKCIJI SA SUNCEM

Juzni mesecev cvor predstavlja osim Resursa i sigurno mesto kada zelimo da se izolujemo jer sve sto je u vezi Juznog mesecevog cvora smo vec iskusili i vec znamo.
Sunce predstavlja vidljivi deo Natusa ali i vodjstvo, zracenje i prosperitet.
U mnogome ova konjunkcija zavisi naravno od znaka u kojem se Sunce I Juzni mesecev cvor nalaze.
Sunce predstavlja I ego I vitalnost I kada se kaze da Sunce prikazuje nas u fizickom smislu kroz ponasanje gestikulaciju samu pojavu, to I nije bas najpreciznije ali zato Sunce emituje svetlost , zracenje I na taj nacin se prikazuje. Isto tako I covek sebe. Mi sijamo manje ili vise I tako nas svet dozivljava.
Ako zamislite da Severni mesecev cvor uvecava stvari ili pogled na okolnosti, onda kao suprotnost imate Juzni mesecev cvor koji stvari umanjuje odnosno suzava vidike . Ranije smo pomenuli da Severni mesecev cvor predstavlja buducnost ne samo svetlu ili tamnu sto moze biti iluzija vec ono sto je ocigledno a to je NEIZVESNOST .
Tako se osoba sa konjunkcijom Juznog mesecevog cvora I Sunca zadovoljava onim sto vec zna a entuzijazam je daleko manje prisutan jer Juzni cvor znaci SIGURNOST.
Sigurnost ume da nosi sa sobom i nezainteresovanost ili nespremnost da se osoba suoci sa onim sto je ceka a sto joj je nepoznato i sto se moze ali i ne mora dogoditi. Zato je Severni cvor MOTIV jer se stremi ka necemu sto samo Natus uoblici u svojoj glavi.
Ovde je to trosenje energije vise nego sto opis desavanja u astroloskoj kuci u kojoj se ova konjunkcija dogadja, zasluzuje.
Potrebno je uloziti prilicno napora da se otezane okolnosti prevazidju. Ostvarenje nije striktno nemoguce uz ulaganje dodatne energije.
U kontaktu sa okolinom ove osobe mogu pokazati pre uzdrzanost I neodlucnost u preduzimanju akcije.
Tako se , posebno kada je konjunkcija Juznog mesecevog cvora I Sunca u horoskopu muskarca, moze razmotriti odnos sa suprotnim polom pa se umesto akcije pre govori o duhovnom povezivanju umesto o fizickom, primarno.
Konacno I sam Juzni mesecev cvor govori o nematerjalnima stvarima za razliku od Severnog mesecwvog cvora koji iskljucivo razmislja o materjalnom sticanju I konkretizaciji svega sa cim se suoci sto u krajnjem slucaju I jeste nacin na koji sticemo iskustvo.

Ova konjunkcija moze da kaze I o odnosima sa ocem, u detinjstvu.

Dobra strana ove konjunkcije je svakako cinjenica da se napornim radom dolazi do perfekcije.
Dakle konjunkcije su vazne, najvaznije. Ostali aspekti imaju premalo efekta da bi bili razmatrani . Jedino obratite paznju na kvadrate cvorova I Meseca.
Ne tumaciti opozicije jer cete doci na isto.
Osobe sa konjunkcijom Juznog mesecevog cvora i Sunca su realno introvertne osobe I prestrogo bi bilo reci da su sramezljivi vec da ostvaruju kontakt duhovno.
Ove osobe su perfekcionisti samo zato sto su prenaglaseno samokriticni.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x